Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj, ha ismerkedési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha ismerkedési szakaszban nem válaszolok fél napig?

Figyelt kérdés
Behisztizett a lány, mert nem válaszoltam neki, pedig fent voltam.
2021. aug. 7. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem válaszolsz neki?
2021. aug. 7. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert egy büdös nagy paraszt vagyok.
2021. aug. 7. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Én csak azt tudom írni, amit az én habitusom diktál.

Amikor kommunikálsz, akkor annak módjával, stílusával magadról állítasz ki bizonyítványt. Egy komoly ember nem lép le szó nélkül, amikor beszél, akkor folyamatosan kommunikál, eszmét cserél, konstruktív, és persze mindenek előtt betartja az adott szavát arra vonatkozóan (is), hogy mikor tud lenni, és mikor kell mennie.

Nyilvánvaló, hogy ez a leírás nem rólad szól, számodra a felszínes, igénytelen kommunikáció a menő, és lehet, a lány nem ezt keresi.

Egyszerűen csak annyi történt, hogy ezzel tulajdonképp vége is lett a kapcsolatnak.

2021. aug. 7. 18:06
 4/6 anonim válasza:
0%
Szerintem is hisztis
2021. aug. 7. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
Semmi baj nincs ezzel. Akkor válaszolj ha jól esik.
2021. aug. 7. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
lányok szokták ezt csinálni, nem szimpatikus legalább egy anyit ki bökhetnének hogy most nincsen kedvük, rád is ez vonatkozik.
2021. aug. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!