Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányszor találkoztatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor találkoztatok az ismerkedési szakaszban?

Figyelt kérdés
Legyen mondjuk az első 3 hónap az első talitól kezdődően. Hogyan teltek ezek a hetek nálatok? 1-2-3 tali hetente? Ennyi "elég"?
2020. okt. 18. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 10-n volt 3 hónapja az első randink. Júli 7-n ismerkedtünk meg online. Heti 1x talizunk.
2020. okt. 18. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ti érzitek, hogy ami nálatok van az sok, vagy kevés. Beszélj, kérdezd meg, mondd el, te mit érzel. Nem kell se siettetni, túltolni, de hanyagolni és játszmázni sem a talikkal.
2020. okt. 18. 20:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Már ismertem régen, de az rég volt és sosincs igazán mit mondanom, de állandóan vele lennék ..

De nem akarom zaklatni, szegény dolgozik sokat.

Csak kérdem, hogy a heti 1-2 az jó-e.

Köszi amúgy.

2020. okt. 18. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Életkortól függ. Mindig máshogy volt.
2020. okt. 18. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazából nem is randi kategória ez, szerintem semmi komoly, vagyis nem tudom Ő mit gondolhat, de nem tudom, csak imádom a társaságát.

Na jó, ennyit a lelki gyengeségből :) :(

2020. okt. 18. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2-3 naponta, ahogy alakult. Van olyan, hogy valaki tenyleg sokat dolgozik, mondjuk nekem belefert melo elott korabban felkelni, hogy kavezzunk egyet legalabb, illetve melo utan is azert 1-1,5 oram volt siman.
2020. okt. 18. 20:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi 6-os, de én szerintem csak feltartanám, nincs mit mesélnem, neki meg van más dolga.
2020. okt. 18. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben keress olyat, akit érdekelsz is és van rád ideje, meg konkrétan randizik is veled, nem csak lóg unalmában valakivel. Mások is sokat dolgoznak, mégis élnek kapcsolatban.
2020. okt. 18. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább olyat keress, akinek van mondanivalód. Akivel nincs már a kapcsolat elején olyan gondod, hogy nem tudsz vele miről beszélni.
2020. okt. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!