Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor találkoztatok az ismerkedési szakaszban?
Figyelt kérdés
Legyen mondjuk az első 3 hónap az első talitól kezdődően. Hogyan teltek ezek a hetek nálatok? 1-2-3 tali hetente? Ennyi "elég"?2020. okt. 18. 20:10
1/9 anonim 

válasza:

Nekünk 10-n volt 3 hónapja az első randink. Júli 7-n ismerkedtünk meg online. Heti 1x talizunk.
2/9 anonim 

válasza:

Ti érzitek, hogy ami nálatok van az sok, vagy kevés. Beszélj, kérdezd meg, mondd el, te mit érzel. Nem kell se siettetni, túltolni, de hanyagolni és játszmázni sem a talikkal.
3/9 A kérdező kommentje:
Már ismertem régen, de az rég volt és sosincs igazán mit mondanom, de állandóan vele lennék ..
De nem akarom zaklatni, szegény dolgozik sokat.
Csak kérdem, hogy a heti 1-2 az jó-e.
Köszi amúgy.
2020. okt. 18. 20:22
4/9 anonim 

válasza:

Életkortól függ. Mindig máshogy volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem is randi kategória ez, szerintem semmi komoly, vagyis nem tudom Ő mit gondolhat, de nem tudom, csak imádom a társaságát.
Na jó, ennyit a lelki gyengeségből :) :(
2020. okt. 18. 20:23
6/9 anonim 

válasza:

Kb 2-3 naponta, ahogy alakult. Van olyan, hogy valaki tenyleg sokat dolgozik, mondjuk nekem belefert melo elott korabban felkelni, hogy kavezzunk egyet legalabb, illetve melo utan is azert 1-1,5 oram volt siman.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi 6-os, de én szerintem csak feltartanám, nincs mit mesélnem, neki meg van más dolga.
2020. okt. 18. 20:25
8/9 anonim 

válasza:

Ebben az esetben keress olyat, akit érdekelsz is és van rád ideje, meg konkrétan randizik is veled, nem csak lóg unalmában valakivel. Mások is sokat dolgoznak, mégis élnek kapcsolatban.
9/9 anonim 

válasza:

Szerintem meg inkább olyat keress, akinek van mondanivalód. Akivel nincs már a kapcsolat elején olyan gondod, hogy nem tudsz vele miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!