Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ismerkedési szakaszban el tudnátok fogadni, h nem szeretek rátok tapadni és mindennap keresni a társaságotokat? 26F
Nem vagyok az a tipus aki rászáll a másikra vagyis ez nálam azt jelenti, h akár napokig is megvagyok hogy ne keressem a másikat.. Legfeljebb 1-2 mondatra úgy h ráírok..
Elég rossz tapasztalataim vannak etéren ugyanis amikor valakivel alakulhatott volna vmi, természetesnek hittem, h többet kell keresni és többet kell vele lenni, de ez vmi miatt a másiknak nem jött be és le lettem koptatva.. Lehet h unalmas lettem vagy sok nem tudom..
Van most egy lány akivel egy hónapja ismerkedek kölcsönösen keressük egymást majdnem mindennap hol én, hol ő de nem szeretném elkövetni ugyanazt a hibát és megint csapdába esni.. Most is azt érzem, h bármikor unalmassá válok emiatt ejtve lennék mert amint komolyabbra fordulhatna meg fog hátrálni..
3 éve vagyok egyedülálló.. Nem tudom ez számít-e..
Ha kölcsönös a szimpátia,akkor ott az esetek nagy többségében igény van a napi szintű kapcsolattartásra. Viszont itt se szabad azt elkövetni, hogy reggeltől hajnalig egymáson lóg a két fél, hanem kell teret is hagyni, élni mellette az életet.
Pl lehet közös filmezéseket csinálni (te és ő is otthonról nézitek meg) Karantén idején leleményesnek kell lenni, mert eleve ingerszegény minden, és vannak időszakok, amikor nincs miről trécselni.
Tehát az a lényeg, hogy ne tapadj, hagyj neki teret, de viszont beszéljetek naponta, mert ebből fogja érezni, hogy tényleg érdeklődsz iránta.
Akinek meg nem számitasz, olyan mindegy mennyit keresed...
Én simán elfogadnám, én is ilyen típus vagyok, nem szeretek minden nap folyamatosan üzenetezgetni. Ha kimarad 1-2 nap, nem a világ vége.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!