Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így korrekt visszautasítás?
Van egy nagyon aranyos munkatarsam. Sokat beszelgetunk stb. A problema ott van hogy munkatarstol nem szeretnek semmit, van egy nagyon rossz tapasztalatom. Illetve az exem "kedves" dolgain nem vagyok meg tul, es emiatt eleg rossz passzban vagyok. Nem azert mert annyira szerettem volna, hanem amiket csinalt velem, es amiket mondott nekem\ rolam. (Hála neki rengeteg rossz tapasztalatom van, pl a munkatarsas dolog is neki köszönhető, depressziós vagyok, állandóan piszkált, hogy csunya vagyok, van egy pattanásom fuj, frissen koltoztem egy lakasba, es a csomagolt cuccaim meg nem voltak bepakolva a szekrenybe stb, o meg amig wc-n voltam levideozta es azt mutogatta a munkaba hogy milyen igenytelen vagyok stb) Persze a munkaba ezt nem viszembe mindenkivel kedves vagyok, es vidam, mosolygós.
Ez az aranyos munkatarsam megkerdezte hogy van-e kedvem elmenni vele egy vurslira. En hulye orultem es azonnal igent mondtam, persze nem gondoltam vegig akkor. Viszont nem szeretnem ot sem tonkretenni, illetve jatszani vele.
Itt van amit irtam neki. Nem tudom hogy ez igy korrekt volt-e vagy nem. Tisztaban vagyok vele, hogy nem eshet jol neki ha randikent gondolta. De meg mindig jobb mintha hitegetnem szegenyt. De jelenleg arra hogy randizzunk semmi eselyt nem latok.
Szia
Ne haragudj kicsit parazok a maitol. Nem tudom hogy tényleg jo otlet-e. Mármint tenylegesen nem is vagyok benne biztos hogy, hogy gondoltad a talalkozast, szimplan baratként vagy mint randi. Mikor megkerdezted orultem neki, es nem is gondoltam at. Viszont ha úgy mint egy randi, nem tartom jo ötletnek. Nagyon aranyos srac vagy es szimpatikus. De nem tartanam veled szemben fernek ha azt mondom hogy oke. Egyrészt, mert munkatársak vagyunk. Illetve szerencsére munkan kivul nem ismersz, de sajnos az utóbbi idoben elegge labilis allapotu vagyok pszichésen, hála az exemnek. Igy nem szeretnék semmi butasagot csinalni, se megbantani, illetve semmi félreértést. Remélem megérted és nem haragszol meg.

Köszönöm.
Pedig en tenyleg arányosnak tartom, mert nem nagyképű stb. Mindig segítőkész mindenkivel, egy csupasziv srac

Ne menj bele a baratkent talalkozasba.
Sosem lesztek egymas igaz baratai, o mindig csak arra fog varni, hogy meggondold magad, es megis osszejojjetek. Nem jo otlet!

Legyszives ne magyarazd meg a kerdezonek, hogy miert jo, ha teljesen feleslegesen huzza a srac idejet.
Ha a kerdezo nem tartja jo otletnek a randizast, akkor nem tetszik neki elegge a srac, ennyire egyszeru. Ha baratok lesznek, es lelkileg is rendbejon annak (is) koszonhetoen, hogy a srac ott lesz mellette lelki szemetesladakent, akkor meg majd osszejon a kovetkezo seggarccal, a srac meg nezhet nagy szemekkel, hogy elpazarolt egy csomo idot.
Srac is eleg naiv, hogy felajanlotta a baratsagat, azaz ingyen ad a kerdezonek megerositest. A leheto legrosszabb taktika, de kicsit el is tertem a tematol.
A kerdezo akkor jar el a legkorrektebben (hozzateszem az uzenet tartalmaert es egyaltalan a megirasaert emelem a kalapom elotte, ritka az ilyen no!), ha baratkozasba sem megy bele.
Mert ez a srac NEM a baratja szeretne lenni.

Kedves Kérdező!
Ha érdekelne a srác férfiként, akkor nem foglalkoznál az exeddel meg senki mással sem.
Ilyen exeket nem érdemes belemagyarázni, korrekt hogy megmondod neki, de nem kell egymást hitegetni barátként, mert ő nem ilyen szándékkal nyitott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!