Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy férfivel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy férfivel de nagyon furcsán reagált?

Figyelt kérdés

Konditeremben ismerkedtünk meg. Sokat beszélgettünk, edzés után együtt ittuk meg a turmixot (nem volt kimondva hogy meghívás!), aztán együtt is edzettünk legközelebb. Sokat irogattunk is egymásnak, eljött nekem segíteni amikor lerobbant az autóm. Mentünk együtt erre arra, fagyizni, sétálni, ruhát vásárolni is elhívott, hogy segítsek neki. Ez kb 2 hét eseménye volt. Aztán nekem tetszett egy film, végre lehet menni moziba és bedobtam, hogy menjünk el együtt. Jól éreztük magukat! Tervben volt, hogy elhívom magamhoz egy kis sütögetéses, borozós estére a teraszomra. A mozi után egyszercsak azt mondta, idézem: “Nemsokára keresnünk kell neked valami jóképü, hozzád való pasit, mert mindenhol velem jelensz meg, aztán azt hiszik még mások, hogy én vagyok a pasid, cikibe hozlak még”. Nem tudtam mit mondani, majdnem elsírtam magam, gyorsan leráztam rosszullétre hivatkozva.

Miért csinálta, mondta ezt? Állítólag csinos csaj vagyok, sokan udvarolnak nekem. Ö nem az a szépfiú típus, de pont ez tetszik benne, nagyon jó kisugárzása van, nagyon férfias. Azt hittem ezek már randik voltak köztünk, úgy tünt ö is jól érzi magát velem. Nem gondoltam, hogy ennyire nem tetszem neki, reméltem hogy örülni fog neki, hogy a barátnöje leszek.

Mit csináljak most? Keressem, ne keressem? Barátnöm szerint biztos meleg, de egyáltalán nem olyan! Volt barátnöje akit ismerek, tudok lányokról akiket elhívott de lerázták.

2021. aug. 5. 13:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk ki: béna f.sz.
2021. aug. 5. 14:42
 12/34 A kérdező kommentje:
Zárkózottabb típus, így igazatok lehet, biztos várt valamit, hogy mondjak. Megkérdezem majd ma délután, hogy mi is volt ez? Kiváncsi leszek.
2021. aug. 5. 14:49
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Az a véleményem, ami a 7-esnek, önbizalomhiány. Úgy látszik neked kell komolyabban lépned, mert valószinüleg azt hitte, hogy ezek csak baráti találkozások voltak.
2021. aug. 5. 15:06
 14/34 Lazy Lover ***** válasza:
48%
Vagy hülyéskedett vagy a fickó meleg
2021. aug. 5. 15:07
 15/34 anonim ***** válasza:
42%
Kis humorérzék nem ártana.
2021. aug. 5. 15:34
 16/34 anonim ***** válasza:
81%

Ő az első nem szépfiú, akivel randizol?

Van szeme, látja, tudja, hogy milyen pasik hajtanak rád, meg azt is tudja, hogy ő az ilyen lányoknál mindig a barátzónában köt ki.

Te tényleg nem az a csaj vagy, akinek fel lehetett volna tenni egy ilyen kérdést, de sikerült a legrosszabb módon lereagálnod.

Van olyan, hogy egy férfi is hallani akarja, hogy vonzónak találod, főleg, ha nem sok jó tapasztalata van ilyen téren.

2021. aug. 5. 15:41
 17/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha nő lenne, azonnal felismernétek, hogy segget akar nyalatni. Volt egy ilyen barátnőm, mindig szapulta magát, és hatásszünetet hagyott, hogy mondhassuk, hogy "nem, dehogy nem vagy ronda/buta/kövér". Ugyanezt csinálta a faszi, elég gáz ember.
2021. aug. 5. 15:48
 18/34 anonim ***** válasza:
64%

"ruhát vásárolni is elhívott, hogy segítsek neki."

Tehát nyilván mondtad neki, hogy "ez jól áll, ebben jól nézel ki, ezt vedd meg", stb.

Tehát fent tartom a véleményem (nem túl cizelláltan előadva 11-esben), hogy egy ................... szerencsétlen tök.

És ha ilyen játszmázással indul egy kapcsolat, akkor annak annyi.

Arról biztos nincs szó, hogy te nem tetszel neki, Kérdező, hiszen nem hangzott el semmi ilyen.

2021. aug. 5. 16:09
 19/34 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy utalás volt, hogy bejössz neki és összejönne veled. Kíváncsi volt a reakciódra, bár ezzel a lelépéssel pont azt közvetítetted felé, hogy nem jön be neked.
2021. aug. 5. 16:50
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, nehogy szó szerint vedd már! A srác nem volt biztos benne, hányadán áll veled, de nyíltan nem mert rákérdezni, bejön-e neked :D így igen cselesen oldotta meg...

Ha nem tetszenél neki, szerintem nem ment volna el veled több randira is.

2021. aug. 5. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!