Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy férfivel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy férfivel de nagyon furcsán reagált?

Figyelt kérdés

Konditeremben ismerkedtünk meg. Sokat beszélgettünk, edzés után együtt ittuk meg a turmixot (nem volt kimondva hogy meghívás!), aztán együtt is edzettünk legközelebb. Sokat irogattunk is egymásnak, eljött nekem segíteni amikor lerobbant az autóm. Mentünk együtt erre arra, fagyizni, sétálni, ruhát vásárolni is elhívott, hogy segítsek neki. Ez kb 2 hét eseménye volt. Aztán nekem tetszett egy film, végre lehet menni moziba és bedobtam, hogy menjünk el együtt. Jól éreztük magukat! Tervben volt, hogy elhívom magamhoz egy kis sütögetéses, borozós estére a teraszomra. A mozi után egyszercsak azt mondta, idézem: “Nemsokára keresnünk kell neked valami jóképü, hozzád való pasit, mert mindenhol velem jelensz meg, aztán azt hiszik még mások, hogy én vagyok a pasid, cikibe hozlak még”. Nem tudtam mit mondani, majdnem elsírtam magam, gyorsan leráztam rosszullétre hivatkozva.

Miért csinálta, mondta ezt? Állítólag csinos csaj vagyok, sokan udvarolnak nekem. Ö nem az a szépfiú típus, de pont ez tetszik benne, nagyon jó kisugárzása van, nagyon férfias. Azt hittem ezek már randik voltak köztünk, úgy tünt ö is jól érzi magát velem. Nem gondoltam, hogy ennyire nem tetszem neki, reméltem hogy örülni fog neki, hogy a barátnöje leszek.

Mit csináljak most? Keressem, ne keressem? Barátnöm szerint biztos meleg, de egyáltalán nem olyan! Volt barátnöje akit ismerek, tudok lányokról akiket elhívott de lerázták.

2021. aug. 5. 13:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak poén volt.
2021. aug. 5. 13:48
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkérdezném, hogy ezt miért mondta. Nem feltétlenül meleg, még az sem biztos, hogy nem érdekled, nekem ebből az jön le, hogy azt gondolja, hogy sokkal jobb nő vagy nála, és nálad ő szóba sem jöhet, mint férfi.
2021. aug. 5. 13:50
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
ő maga sem tudta, hogy randi szerintem.. lehet azt hitte csak haverkodtok.
2021. aug. 5. 13:52
 4/34 anonim ***** válasza:
77%

Hát... elég fura a hapsi. Itt a hiba nem a te készülékedben vagy külsődben van. Randizgat veled, aztán benyögi ezt váratlanul. Ráadásul "keresnünk kell" többes számban. Apád ő, hogy férjhez akar adni?

Sztem picit beteges a pali.

2021. aug. 5. 13:52
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
Beteges? Ugyan már csak hulyeskedett.
2021. aug. 5. 13:55
 6/34 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nincs önbizalma. Beszélj vele erről.
2021. aug. 5. 14:01
 7/34 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg egyértelmű, hogy ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorból, csak önbizalomhiányos és béna. Azt várta, hogy rácáfolj, mondd neki, hogy nem ciki vele lenni, nem kell neked más pasi.

Tisztázd vele a helyzetet, mert ő is nyomi volt, meg te is, hogy elszaladtál…

2021. aug. 5. 14:30
 8/34 anonim ***** válasza:
74%
Mond meg neki hogy szeretnéd ha cikibe hozna :)
2021. aug. 5. 14:33
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak poén volt! Biztos várt is valami reakciót, hogy "nem baj" vagy "kit érdekel". Ha valamit mondtál volna neki, akkor lehet bátrabb lett volna utána.

Mondjuk ezt soha nem értem meg, hogy húszon meg harmincas férfiak nem tudnak mit kezdeni egy nővel. Nem tudják, mit csináljanak velül és ezekből több ide írogat és kérdezgeti névtelenül a közösséget.

A Kérdező partnere feltételezem nem egy kisfiú volt, aki nem tudott volna hozzá közeledni vagy valamit mondani, hogy bocs, de én csak edzettem Veled vagy csak haverok leszünk.

És ne is említsük a mozit, hogy ott egy csókra legalább remek alkalom lett volna.

Nem vagyunk egyformák!

2021. aug. 5. 14:39
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondtad hogy neked ő eléggé jó pasi...
2021. aug. 5. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!