Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti nektek ha volt ideálotok, megtaláltátok vagy teljesen más minőségű férfival vagytok együtt, de jobb mint amit elképzeltetek?
Nem volt ideálom, inkább egy-ket dolog, ami szamomra elonyosebb, de nem ragaszkodtam hozzá görcsösen. Pl legyen magasabb nálam ilyesmi.
Azota a parom az idealom es a hozzá hasonlo pasikat tartom vonzonak haha.
nem volt konkret idealom, kulsore csak annyi kikotesem volt mindig is, hogy legyen magas (mivel en is az vagyok, meg amugyis), es ne legyen elhizva, arcra pedig azert legyen vonzo szamomra, de ilyen konkret elkepzeleseim sosem voltak, hogy pl. legyen kek a szeme vagy hasonlok.
belsore is vannak alapveto kriteriumok, de a baratom mindennek megfelel, nyilvan, kulonben nem lennek vele egyutt.
Ilyen "álomszerű" ideálom volt, de mindig tetszettek más típusú férfiak is. Pont ezért nem is kergettem soha. Nem gondolom, hogy az ideálnál jobb lett volna a párom pl., hanem inkább máshogyan, de ugyanolyan jó.
(viszont vannak alap elvárások, amiből nem engednék, mert ismerem magam annyira, hogy tudjam, mi az amiben nem tudnék engedni)
Álomszerű ideálom nem volt soha. Csak egy kimondott ízlésem. Ezt sem tudnám megfogalmazni. Valaki bejött, valaki nem.
Kikötés volt, hogy ne legyen lusta, ne legyen neki büdös a házimunka és tekintsen egyenlő félnek, ne csak egy hüIye nőnek.
Egyedüli dolog amiből engedtem, hogy majdnemhogy egymagas velem a barátom. Mindig a 185cm+ pasikra buktam és hatalmas kikötés volt nekem ez, de aztán beleszerelmesedtem a páromba. A magassarkúkat (amiből ígyis kb 2 darab volt, mert nem szeretem) meg eldobtam.:D
Jelenleg a páromat tartom az ideálnak, mert szerelmes vagyok és ő a number one.
Volt egy elképzelt ideálom külsőre és belsőre is, most a jelenlegi párom testesíti meg nekem minden szempontból 🙂 soha nem gondoltam, hogy találok egy ilyen pasit
Mondjuk eltelt 10 év mire találkoztam vele, onnantól kezdve, hogy tudatosítottam magamban milyen pasit akarok😂
a 2 tipikus szemlélet
- a célhoz keres eszközt, egy idealizált férfit aki ha szerencsés szintén vonzódik hozzá és működik a kapcsolat
- keres egy olyan férfit akivel kölcsönös a szimpátia és a többi majd kialakul, fejlődik
Tapasztalatom szerint minél idősebb egy nő(a képzettség is megérne pár szót) és minél több párkapcsolaton van túl annál inkább a célhoz keres embert, pontosan tudja milyen tulajdonságok taszítják egy férfinél és melyek azok amikre viszont szüksége van ahhoz hogy kiegyensúlyozott életet éljen. Fiatalon belemennek egy csomó olyan kapcsolatba amit 10 évvel később fel sem vállalnának vagy pont a rossz tapasztalat miatt élből elutasítanának.
Olyan kifejezett ideálom, amihez görcsösen ragaszkodom, nincs. Általában előnyben részesítem a sötét hajú, sötét szemű férfiakat, fontos a kisugárzás, ne legyen nálam sokkal alacsonyabb vagy vékonyabb, és az arcberendezése legyen számomra vonzó (ezt nem tudom pontosan megfogalmazni). Egyébként tudok másokat is vonzónak tartani, és volt már olyan kiszemeltem, aki pl. világosabb hajú volt, és velem volt egy súlyban, csak ő éppen 20 centivel magasabb volt nálam.
Szóval vannak preferenciáim, de eléggé képlékenyek - belső terén vagyok kicsit "szigorúbb". Szóval olyan pl. nincs, hogy az én pasim majd mindenképpen legyen vörös hajú, kék szemű, 185 centi magas, és ha nem találok ilyet, inkább egyedül halok meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!