Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja vagyunk együtt. 7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja vagyunk együtt. 7 éve ismerjük egymást. Azthiszem megtaláltam életem szerelmét, mégis problémák vannak köztünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a párommal. Távkapcsolatban élünk, nekem nagyon nehét nélküle, ő ezt jobban kezeli, mert többnyire csak párkapcsolatai voltak. Sokszor veszekszünk ha távol vagyunk egymástól. Többször akartam már szakítani, merz annyira felbosszantott, de nyílván nem gondoltam komolyan.Viszont mikor legutóbb ilyen volt, azt mondta az én döntésem... nemtudom mivan, én azt érzem megtaláltam életem szerelmét...de rajta néha nemtudok kiigazodni. Aztmondja nagyon szeret, és érzem is. Mindig csókolgat, puszilgat, reggelit csinál, elvisz randizni sok helyre... de néha nem értem...szeretném, hogy annyira szeressen mint én őt. Mit tegyek, hogy ne legyenek hülye gondolataim? és ne veszekedjünk piti dolgokon? Mindketten nagyon makacsok vagyunk.

L/24 F/26

2021. jún. 10. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Örülj, hogy van neked és ne hisztériázz.
2021. jún. 10. 14:30
 2/7 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Mi is élből távkapcsolattal kezdtünk, sosem volt konfliktus emiatt. Ha már itt problémák vannak, 3 hónap után, az komoly gond, kár erőltetni. És ahogy látom, őt nem is zavartatja, ha szakítanál.

Nem tudom, mi a gond a kapcsolatotokban, az, hogy te hisztizel (ne vedd sértésnek, csak tipp), akkor meg simán ne hisztizz.

2021. jún. 10. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Addig ki ne ejtsd a szádon a szakítást, amíg nem akarsz valóban szakítani. Ez mindennek az alja, megcsinálod párszor és minden maradéák bizalmat egy életre eltaposol. 24 éves vagy, nem egy 4 éves óvodás, szokj le ezekről az undorító játszmákról és érzelmi zsarolásokról. Meg úgy alapból a hisztiről, ha figyelemre is végysz, hisztivel pont nem azt a fajta figyelmet fogod megkapni, szóval saját magaddal cseszel ki.

2. Min tudtok ennyit veszekedni? Mi hiányzikneked, mi hiányzik neki? Mi zavar ennyire téged? Hogyan kommunikálod felé az igényeid? Hogyan kommunikálja ő felés az igényeit? Magadra veszel olyan dolgokat, amik tulajdonképpen nem rólad szólnak? Mi a pontos baj? Milyen elvárásokat támasztasz felé és miért pont ezeket várod el - ez tényleg fontos a lelked mélyén (ha igen, miért), vagy csak berögzült minta? Ezeket nem nekem kell megválaszolnod, hanem magadnak, szóval láss neki az önvizsgálatnak.

2021. jún. 10. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Amíg távkapcsolatban voltunk, mi is gyakrabban veszekedtünk. Én egyetemen, ő szintén egyetemen 200 km-rel arrébb. Ha én ráértem, akkor hiányoltam hogy nem ír. Amikor ő ért rá, akkor én voltam épp elfoglalt. Hétvégente ha találkoztunk, akkor be kellett osztani, hogy a barátainkra is jusson időnk, a családra is és egymásra is. Nem volt könnyű. Miután megszűnt ez a rossz felállás, azóta évente egy kisebb összezördülésünk van.

Azt meg ne mondogasd, hogy szakítani akarsz. Azt akarod ezzel elérni, hogy ő teperjen érted, bizonygassa, hogy ő mennyire veled akar lenni. Ez nem így megy. Gondolj bele abba, ha egyszer ő mondaná azt neked, hogy nem visel el tovább, legyen vége. Biztos magadba roskadnál.

2021. jún. 10. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értelek, megvan életed szerelme, az ideális pasi. Az első 3 hónap a legnagyobb szerelemről kellene szóljon, amikor az ember még az akadályokat sem látja, csak sétál a csillámporos erdőben.

El tudom képzelni, hogy féltékenykedsz, ragaszkodsz, követelőzöl, ki akarod sajátítani, ha már leírtad, hogy te kezeled rosszabbul a távkapcsolatot, az ilyesmit muszáj kezelni, ha hosszú távra tervezel vele.

Miért nem tudsz rajta kiigazodni, és mit jelent, hogy azt akarod, hogy úgy szeressen, mint te őt, egyáltalán min veszekedtek, főleg hogy a szakítás többször felmerült? Mit jelent a távkapcsolat, van terv a megszüntetésére?

2021. jún. 10. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy éve vagyunk együtt és kisebb nézeteltéréseken kívül nem volt semmiféle vitánk.

Ti 3 hónap alatt eljutottatok a totális háborúhoz és szakítással fenyegeted. Ha ő életed szerelme, jobb, ha összekapod magad (te kezeled rosszul nagyon legalábbis a leírásod alapján), mert ezt senki sem tűri sokáig.

2021. jún. 10. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:
270 km van köztünk. Szeretné, hogy hozzá költözzek, de mostanság elég távolságtartónak érzem..
2021. jún. 10. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!