Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki megtalálta már tizenévesen a "nagy Ő-t", és azóta is együtt vannak? és ha igen hány évesen és most hány évesek?
Itt vagyok :)
13 évesen találkoztunk, fél évet sem jártunk :S megcsalt, aztán újra összejöttünk és szakíottunk is. Lefeküdtem vele 14 és fél éves kis naiv kislányként, mert azt hittem biztos majd avval megoldok mindent..
Most járunk harmadszor, de már több mint két éve.
Én 19 leszek idén, a pasim pedig 21et töltötte idén.
Viszont nem voltam mással rajta kívül, ő volt nekem az első, és azt szeretném ha az utolsó is lenne.
Ja, de az a megcsalás csak annyi volt, hogy üvegeztek és szájrapuszit kapott. Állítólag. Én még mindig nem hiszem el, hogy az csak szájrapuszi volt, de ő biztos állíja :)
Akkor még azt hittem, egy csók olyan nagy megcsalás..de azóta hűséges hozzám.
Ez nagyon jó! Amúgy az üvegezés idején még olyan picik voltatok, hogy szerintem azt annyira még komolyan sem kell venni.
Cuki, sok boldogságot. :)
16 évesen ismertem meg a párom, nemrég voltunk 20 éves házasok. 3 gyerekünk van és a mai napig jól működik a kapcsolatunk.
De a baráti körünkben, rokonságban is van pár ilyen kapcsolat, így nem mondanám fehér hollónak magunkat.
Egy utcában laktunk,együtt jártunk általánosba,közös baráti kör,tehát szinte gyerek korunk óta együtt vagyunk.
Egy gyerek van,idén lesz a 19.házassági évfordulónk.
42,45évesek vagyunk.
a mamám 14 volt, amikor találkozott papámmal, 17 évesen szülte meg apát, aztán lett még 2 gyerekük, idén lesz a 43. házassági évfordulójuk
ennek ellenére a szüleim (anya17, apa19 volt) 19 évig voltak házasok, és anyagilag is, meg minden rendben volt (jó munka mindkettöjüknek, nagy ház, 2 kocsi, 3 gyerek), anya félrelépett, és a pasi rajta maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!