Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok hány nővel volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok hány nővel volt együtt előttetek?

Figyelt kérdés

Az én vőlegényemnek én vagyok a 23. Ő 30 éves.

Szerintem ez rengeteg. Nekem még a negyede sem volt. Nagyon rosszul érzem magam mióta kiderült. Folyton eszembe jut.

Azt mondja nem akar többet, meg hogy én vagyok a legjobb stb...

De olyan undorítónak találom. szerintem aki ennyi nővel volt már annak mind egyforma.

2013. ápr. 2. 10:44
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Az én párom egy nővel volt előttem.☺ De engem nem zavar.

33F

2013. ápr. 2. 10:46
 2/35 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt! Hazudik, fényezi magát! Különben meg honnan tudod? Miért kell ilyeneket megkérdezni? Én nő vagyok, de nem értem, hogy a legtöbb nő miért akar ilyeneket tudni! Nem mindegy? Én se osztom meg a párommal, hogy hány pasassal voltam együtt...
2013. ápr. 2. 10:48
 3/35 A kérdező kommentje:
Az engem sem zavarna.
 4/35 anonim ***** válasza:
Én olyen pasival nem is kezdenék akinek 5-nél több volt. Abba az alkalmi is beleszámit, olyannal pedig egyáltalán nem is kezdenék. Úgy megválogatom ,hogy csak na. Eddig az exeimnek egy nőjük volt előttem.
 5/35 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy hazudna, először teljesen kiakadtam, még az is megfordult a fejemben, hogy akkor ennyi legyen vége mert nem érzem jól magam így.

Ha hazudott volna akkor megmondta volna, hogy nem is annyi.

2013. ápr. 2. 10:50
 6/35 anonim ***** válasza:

10:48

De az exeid női közé te is felsorakoztál.☺

2013. ápr. 2. 10:51
 7/35 anonim ***** válasza:

De én vallásos vagyok és a szüleim és nagyszüleim példáját szeretném követni. Egy párom legyen életem végéig. (azt már most túlléptem sajnos mert a 3. barátomat fogyasztom)

A középső összevissza hazudozott, hogy neki hány volt úgyhogy vele nem volt szex mert akiről én nem tudok erre vonatkozólag pontos dolgokat azzal nem fekszem össze se clamydiát se HPV-t nem akarok.

2013. ápr. 2. 10:52
 8/35 A kérdező kommentje:
Hát ha tudtam volna, hogy neki ennyi volt, biztosan másképp alakulnak a dolgok.
2013. ápr. 2. 10:52
 9/35 anonim ***** válasza:
69%

Azt mondják amugy, hogy amit a pasik mondanak azt el kell osztani kettővel :D

A nőkét meg meg kell szorozni :D

2013. ápr. 2. 10:53
 10/35 anonim ***** válasza:

A barátnőm előttem például 8 pasassal volt együtt. Engem is zavar a dolog eléggé.

Én előtte 4 nővel voltam.

2013. ápr. 2. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!