Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok hány nővel volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok hány nővel volt együtt előttetek?

Figyelt kérdés

Az én vőlegényemnek én vagyok a 23. Ő 30 éves.

Szerintem ez rengeteg. Nekem még a negyede sem volt. Nagyon rosszul érzem magam mióta kiderült. Folyton eszembe jut.

Azt mondja nem akar többet, meg hogy én vagyok a legjobb stb...

De olyan undorítónak találom. szerintem aki ennyi nővel volt már annak mind egyforma.

2013. ápr. 2. 10:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

nem ebből kell ítélni

hát én jóval több sráccal voltam, mint ő lánnyal mikor mi összekerültünk, ebben nem látok semmi különöset

ne foglalkozzál ezzel, mert ha ezt így folytatod, csak ex lesz N

2013. ápr. 2. 10:54
 12/35 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb hogy eddig nem is akarta elmondani, mert mindig azt mondta hogy nagyon kevés és szégyenli. És akkor most hirtelen ennyi..
2013. ápr. 2. 10:55
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, hogy mi volt a múltban.Látod, ha nem kérdezősködtél volna, meg nem ütöd az orrodat a másik ember múltjába-most nem szenvednél. Jó tanuló lecke ez számodra.
2013. ápr. 2. 10:56
 14/35 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan volt csajom, nem is egy, aki csk kb csak 5-10 nővel volt együtt, de vagy 150 férfival... Akkor kik az undoritóbbak???? Örülj hogy valaki szeret b*zmeg és ne rinyálj!!!
2013. ápr. 2. 10:56
 15/35 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Ő nem emlékszem hogy mondta volna, engem meg a legkevésbé sem érdekel.
2013. ápr. 2. 10:58
 16/35 A kérdező kommentje:

Igen csak ő már az első héten megkérdezte hogy nekem mennyi volt.

És én elmondtam, aztán meg sokáig az orrom alá dörgölte hogy én voltam sokkal előtte (5-el).

És ő azóta sem mondta el merthogy kevés.

De mostmár úgy érztem hogy eljutottunk odáig, hogy megbízhat bennem, elmondhatja. és elég nagy meglepetésként ért hogy nem is kevés.

2013. ápr. 2. 10:59
 17/35 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy igazad van! De akkor az sem véletlen hogy az a nő csak a VOLT csajod!!!
2013. ápr. 2. 11:01
 18/35 anonim ***** válasza:
16-Az érdekeljen mi van melletted a jelenben. Ha a jelenben megbecsül, akkor nyertél, ha bukik, max. 1x adhatsz a korrekcióra lehetőséget neki, ha kijátszik dobbantasz.Ennyire egyszerű.
2013. ápr. 2. 11:01
 19/35 A kérdező kommentje:

Igen ez is igaz, és megbecsül.

De itt is megoszlanak a vélemények.

Csak a tudat hogy én vagyok neki a 23. felemészt.

2013. ápr. 2. 11:03
 20/35 anonim ***** válasza:

Hogy lehet lefeküdni olyannal akiről sok volt? Akiről nem is tudom azzal meg főleg?

Menjen el szűrésre, utána nem érdekel MENNYI AZ ANNYI addig viszont kőkemény szűrő nálam.

"nagyon kevés és szégyenli."

kevés?? neee xD hát ez kész!! úgy látszik, ő presztízskérdést csinál abból hány nővel volt együtt. tipikus skalp gyűjtögető.. valószinü ha kevesli akkor nem te leszel az utólsó. én ezek után nem tudnék megbizni benne. de a vőlegényed akkor veled komolyan gondolja és csak nem fog megcsalni bár erre nem mernék megesküdni.

2013. ápr. 2. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!