Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok hány nővel volt együtt előttetek?
Az én vőlegényemnek én vagyok a 23. Ő 30 éves.
Szerintem ez rengeteg. Nekem még a negyede sem volt. Nagyon rosszul érzem magam mióta kiderült. Folyton eszembe jut.
Azt mondja nem akar többet, meg hogy én vagyok a legjobb stb...
De olyan undorítónak találom. szerintem aki ennyi nővel volt már annak mind egyforma.
nem ebből kell ítélni
hát én jóval több sráccal voltam, mint ő lánnyal mikor mi összekerültünk, ebben nem látok semmi különöset
ne foglalkozzál ezzel, mert ha ezt így folytatod, csak ex lesz N
Igen csak ő már az első héten megkérdezte hogy nekem mennyi volt.
És én elmondtam, aztán meg sokáig az orrom alá dörgölte hogy én voltam sokkal előtte (5-el).
És ő azóta sem mondta el merthogy kevés.
De mostmár úgy érztem hogy eljutottunk odáig, hogy megbízhat bennem, elmondhatja. és elég nagy meglepetésként ért hogy nem is kevés.
Igen ez is igaz, és megbecsül.
De itt is megoszlanak a vélemények.
Csak a tudat hogy én vagyok neki a 23. felemészt.
Hogy lehet lefeküdni olyannal akiről sok volt? Akiről nem is tudom azzal meg főleg?
Menjen el szűrésre, utána nem érdekel MENNYI AZ ANNYI addig viszont kőkemény szűrő nálam.
"nagyon kevés és szégyenli."
kevés?? neee xD hát ez kész!! úgy látszik, ő presztízskérdést csinál abból hány nővel volt együtt. tipikus skalp gyűjtögető.. valószinü ha kevesli akkor nem te leszel az utólsó. én ezek után nem tudnék megbizni benne. de a vőlegényed akkor veled komolyan gondolja és csak nem fog megcsalni bár erre nem mernék megesküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!