Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! A barátnőjelöltnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! A barátnőjelöltnél mennyire számít, hogy hány pasival volt együtt előttetek?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy 20-25 év körüli a nő. Mennyi az a szám, ami még tolerálható?
2013. márc. 11. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen neki kevés mint sok..

Sokan arra büszkék milyen sok barátjuk/barátnőjük volt. Szerintem az a legszebb amikor ugyan az az ember van melletted éveken keresztül. De, hogy a kérdésedre válaszoljak szerintem 4-5.

2013. márc. 11. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
14%

marhára nem érdekel a múltja ilyen értelemben... Felőlem a város is átmehetett rajta akkor sem akadnék ki...

számomra még mindig a jelen és a jövönk a fontosabb. Kit érdekel, hogy mekkora k*rva volt régen ha hozzám hüséges lesz?

Én tudom hogy mi a dolgo maz ágyban szóval attol sem rettegek, nem tudom őt boldoggá tenni...

Csak azokat a pasiakt izgatja, akiknek nincs önbizalmuk.

2013. márc. 11. 19:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy hozzád hűséges lesz, ha eddig k*rva volt?
2013. márc. 11. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem a sok hülye gyereket veszem alapul,hanem a realitást.Tegyüg fel,16 évesen kezdte el,és fél évente volt valakije.Az egy 25 évesnél 18 pasi.Ami nem is sok.Kimondva sok,de a tízezer forint is sok kimondva,elkölteni meg kevés...

Ami szerintem még jó,az olyan 20-25 pasi.

De ez az én véleményem csak...

Amúgy meg persze számít,nem akarok ribancot.De a ribancnak ennyi idős korára már 100 fölötti számokról van szó.

2013. márc. 11. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 19:22

Talán onnan, hogy Én nem fbon tudok csak tökös legény lenni...Én még tudok élöben is besézlgetni egy nővel és Élőben megmodnani neki, mit gondolok, és alapból akárkivel nem jövök azért össze. Ergó mivel én nálam még létező program az, hogy elmegyek sétálni egy höglyel és besézlgetek vele, abból világosan levágható, hogy ő hogy áll ehhez a dologhoz... innnetöl meg az én elméletem érvényesül miszerint:

"nem érdekel, hogy mekkora k*rva volt csak hozzám legyen hűséges..."

2013. márc. 11. 19:27
 6/9 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Mint ismert a mondás, kutyából nem lesz szalonna. Azt mondom, hogy egy 10-15 ember ebben a korban az még úgy normálisnak mondható a mai világban. De minimum 5-6 azért nem hátrány, ha megvolt a csajnak. Akkor legalább biztosan tudja, hogy mi a dolga az ágyban (legalábbis sokkal nagyobb eséllyel, mint egy kis tapasztalatlan csajszi).
2013. márc. 11. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:

a férjem előtt 24 éves koromig 6 férfival volt szexuális kapcsolatom és ő ezzel úgy volt, hogy ez a múlt, a miénk pedig a jelen és a jövő. szerintem ez az érett felfogás.

számára az a fontos hogy hozzá legyek hűséges. a régi pasik száma így nem lényeg.

27/N

2013. márc. 12. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
engem egy múltbéli miatt is ostoroz a barátom :(
2013. márc. 14. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
19:32 vagyok, 20l
2013. márc. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!