Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal, ha együtt is vagyunk, mégse tudjuk egymással tölteni az időt. Törődjek bele?
Fél éve élünk távkapcsolatban. Kéthetente tudunk találkozni, a munkája miatt én megyek hozzá. A munkája olyan, hogy ő alakítja azt, mikor dolgozik. De mégis, mikor kéthetente egy hétvégére elmegyek hozzá, akkorra is vállal munkát. (Mert hogy kell a pénz.) Most éppen múlt hétvégén voltam nála, péntek-szombat-vasárnap, és pl. szombaton (az estét leszámítva) egész nap csak 2 órát voltunk együtt, mikor elmentünk ebédelni. Én ilyenkor nem is tudok mit csinálni, mert nem ismerem még annyira a várost, barátaim sincsenek itt, csak ülök a lakásában és gépezgetek, amíg haza nem ér.
Tehát az a bajom, hogy én azért utazok el mindig hozzá, hogy ezt a havi 2 hétvégét vele tölthessem, erre az időnk nagy részét a lakásán ülve töltöm. Törődjek bele, hogy ez továbbra is ilyen lesz?
ez elég nehéz
Neked kell dönteni, mert így elég nehéz lesz összerázódni is
1! a Ti esetek más, az is elég nehéz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!