Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már úgy, hogy nem tudsz ráhangolódni a társkeresésre, csak mert megismertél valakit, akiben mindent megtaláltál, amit kerestél, de nem lehettek együtt, mert ő foglalt, és igazából másmilyenre nem is vágysz?
Én másképp vagyok. Tudom, milyen társra vágyom, ha nem lenne foglalt, vagy előbb ismerjük egymást, sima ügy lenne, szívesen vagyunk egymás társaságában, segítjük egymást. Ahhoz, hogy elkerüljem, a karrieremben mindent előlről kellene kezdeni, amit 30 fölött már nem akarok.
Én ha arra gondolok, hogy keressek társat, mert amúgy is régóta nincs senkim, mert nem volt olyan rajta kívül, akivel kapcsolatban úgy éreztem volna, hogy ő kell, és többet is megpróbálnék, most ürességet érzek, ha a társkeresésre gondolok. Egyszerűen azt érzem, hogy megtaláltam, amit akartam, másféle emberek meg hidegen hagynak, és nem akarom ismét futni a köröket, hogy megismerjek valaki újat, aki a legjobb tulajdonságait domborítja ki úgyis, míg nem érzi, hogy nyeregben van, aztán talán a valódi énje mégsem olyan. Elvagyok magam is, de társként ilyen kellene, nem játssza meg magát, ismerem a hibáit is, és nem ismerek még egy ilyet.
Az előző vagyok:
Hozzáfűzném, hogy én pasi vagyok, racionális, ámde gyakorta optimista.
Sok csaj meg szereti mindig magát tévképzetekbe ringatni, meg álmodozni. Már a mesékkel belétek nevelik, mikor még kislányok vagytok/voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!