Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna ha randi közben kiderülne hogy akivel randizol pókerezésből él?

Figyelt kérdés

Nem függő csak jó játékos, versenyekre is jár és online pókerezik is.

Kort is írjatok légyszíves.

2021. aug. 4. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lehetetlen. Attól függ mennyi időt szán rá és mennyire ügyes. Az én párom 500 és 700 között keresett havonta, most ez 300 és 400 körül mozog nálunk mivel már kevesebb ideje maradt Játszani.
2021. aug. 4. 20:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, zavar nekem.
2021. aug. 4. 22:48
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az nem lenne szimpatikus benne, hogy semmi erteket nem teremt ezzel, ami hasznos lenne a tagabb kornyezete szamara.

Az utcasepro, az orvos, a foldmuves, stb, ok mind hozzatesznek valamit a vilaghoz.

Az online poker, a kryptovaluta kereskedes es hasonlo dolgok...ezek csak a semmiert pazaroljak vilagunk eroforrasait, ezert az en szememben megvetendo tevekenysegeknek szamitanak.

2021. aug. 5. 07:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem ,ha gazdag.
2021. aug. 5. 11:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, örülnék neki, hogy kikerült a mókuskerékből.
2021. aug. 6. 09:12
 16/22 anonim ***** válasza:

13-assal értek egyet.

Még ha meg is tud élni belőle és jól keres vele, nem csak 100-200 ezret nyer havonta, hanem kiszámíthatóan havi 400 felett, és nem kockáztat esztelenül, nem bukik, stb, akkor sem. Egyrészt, hol a határ a függőségben? Mikor csap át abba? De tegyük fel, nem számít annak. Csak otthon ül, vagy marad ideje másra is, társas élet, család, fizikai lét, vagy mindene a játék és totál megszállott/stresszben van a pénzéért?

És erkölcsileg sem szimpatikus. Nem hogy nem teremt értéket a munkája, de másokat használ ki olyan mértékben, hogy konkrétan és közvetlenül tönkreteszi az életüket, földönfutóvá teszi őket. Persze kényelmes, mert nem látja, ahogy tönkremennek azok, akiken nyert.

Nem, nem a könnyen jött pénzt irigylem. A leleményesség, jó kereset, életképesség vonzó. De az értékteremtés hiánya, a másokon nyerészkedés, a munka és szorgalom hiánya visszataszító.

Persze, ne robotoljon éhbérért, és ügyes, hogy megoldja másképp, de inkább segítse az embereket a tehetségével, tudásával, ne kihasználja.

2021. aug. 8. 13:40
 17/22 A kérdező kommentje:

Ez is tehetség és tudás, számolni kell azt mondta.

Kombinatorika, valószínűségszámitás es sorolta hogy még miket kell fejbe gyorsan számolni 15-20 másodperc alatt.

Az hogy lehuz masokat nem tartom semminek, senkinek sem kotelezo pokerezni, ezzel nem ertek egyet.

Nem megszallot, napi 7-9 ora poker attol fugg hogy van hozza kedve es a tobbi szabadido neki, van hogy reggeltol jatszik van hogy deltol attol fugg hogy jo nekem.

Engem a fonokom huz le havi 300 ert dolgozom ugy hogy en neki kb 1 milliot kitermelek tisztan / ho. Akkor hol a lehuzas?

En is kerdeztem tole hogy mit teremt?

Azt mondta o maganak penzt teremt, elmehetne dolgozni barhova 200-300 ert vagy csinalja maganak 500ezer es 1 millioert.

Ebben is igaza van, te a fonokod zsebet tomod meg o meg a sajatjat.

En elfogadtam, csak furcsa volt elsore

2021. aug. 8. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Kerdezo, a 16-ost es engem ugysem tudsz meggyozni, hogy ez valodi, az emberiseget elobbre vivo tevekenyseg, mert nem az :)

De nem is kell, mert velemenyeket kerdeztel, oszinten szolva nem ertem, hogy miert veded a parodat?

Azt egy pillanatig sem vontuk ketsegbe, hogy ehhez is tehetseg es tudas kell, hiszen ez igy igaz. Mi csak azt sajnaljuk, hogy szemfenyvesztesbe fektetnek sokan ennyi energiat es tudast.

Persze penzt kap erte, oke...az azonban, hogy valamilyen tevekenyseggel penzt tud szerezni, meg nem jelenti azt, hogy ez egy valodi, ertelmes dolog.

Az en definiciom szerint valodi munka folyaman egy adott eroforrasbol lesz egy masik eroforras, az atalakulas kozotti "energiaveszteseg" pedig az atalakito jovedelme. Etel, szolgaltatas, kulonbozo targyak, ezek mind eroforrasok.

Egy online pokeres mit csinal? Elektromos aramot alakit at penzze, amit o sajat maga el is kolt. De kozben nem tortent semmi mas. Nem jott letre semmi.

2021. aug. 8. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Van ismerősöm, aki nagyon jól keres vele.
2021. aug. 8. 21:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Vannak hivatasos pokerjatekosok, matematikai zsenik, meg vannak, akik pokereznek.

Csak az elobbi johetne szoba, de ez sem tetszik, nem az en vilagom.

2021. aug. 9. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!