Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetek bármit ez ügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek bármit ez ügyben?

Figyelt kérdés

Jól alakult az ismerkedés egy lánnyal. Egy társkeresőn találtunk egymásra és a "Match" második napján már videó chat-eltünk. Meglepően jól éreztük magunkat. Sokszor sikerül mosolyt csalnom az arcára. Ez pénteken történet. Sajna hétvégén nagyon elfoglalt volt és ezért allig irkáltunk egy pár mondatot. Nagyon ritkán van online és a társkeresőn sem volt elérhető péntek óta. Szóval velem irt legutoljára a társkeresőn. Kicsit furcsáltam a dolgot. Vasárnap még ment 1-2 üzenet, de ugy gondoltam, hogy ma (hétfőn) nem irok neki. Kiváncsi voltam, hogy ő irni fog-e nekem. És meglepetésemre irt. Kb este 8-kor rámirt, megkérdezte, hogy milyen napom volt meg ilyen alap dolgok. Vissza irtam és megint nagyon elfoglaltnak tünk, csak 40 perc mulva irt vissza, hogy mostanában sok a dolga és egész nap fáradt vagy alszik. Engem már volt, hogy lerázott egy lány, de ez nem olyan. Nekem ugy tünik, mintha azt akarná sugalni nekem, hogy "most nem érek rá, de még itt vagyok, ne felejts el engem".

Félek, ha ez igy megy tovább akkor el lesz szúrva az egész. Nem tudom, hogy mit tehetek ez ellen. Ha állandóan ráirnák azzal csak zavarom, mivel nem ér rá. Itt már nem tudom mi számit nyomulásnak és mi nem. De mondjuk feltehetek egy olyan kérdést, hogy "ma birnánk chat-elni egy kicsi? Mondjuk elalvás előtt?"

Huszonévesek vagyunk.

2021. aug. 3. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Türelem. Inkább azt kérdezném meg először, hogy meddig tart ez a fárasztó időszak előreláthatóan, aztán pedig, hogy mit gondol, valamikor be tudnátok iktatni újra egy [video] chat-et.
2021. aug. 3. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá, beszélgessetek és 1-2 héten belül dumálj meg vele egy személyes randit. Ennyit tudsz tenni. Persze lehet melletted még másik 6 pasival cseverészik, meg a hétvégét sem egyedül töltötte, de ez van. Menj előre mintha misem történt volna, bízzál magadban!

Ha nem sikerül akkor sem dől össze a világ, legalább "gyakoroltad" a kommunikációt, más lánnyal majd sikerül, hajrá, szedd össze a tökeidet és gyerünk előre!

2021. aug. 3. 01:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Személyes találkozót kell kezdeményezni, hamarosan kiugrik a nuni, vagy a nyuszi a bokorból 🤔🤔
2021. aug. 3. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg Tőle, hogy lenne-e kedve Veled találkozni valamikor. Javasolj is neki pár időpontot és helyszínt. Biztos, a kommunikáció jobb lenne köztetek. Neki lehet kikapcsolódást jelentene, neked pedig azt, hogy végre láthatod.

Kérdezd meg tőle már most!

2021. aug. 3. 10:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez bukta. Tuti csak tartalék vagyok neki.
2021. aug. 3. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miből gondolod?
2021. aug. 3. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Abból, hogy nem hiszem el, hogy ha tényleg érdeklem akkor nincs egy nap sem 30 perce arra, hogy kicsit chat-eljen velem. Emelett ma fent volt azon a társkeresőn amin megismertem és elég sokáig online volt. De whatsappra meg nem jön fel... Ma 10:00-kor reagált a tegnap esti üzenetemre. Arra irtam valami, utánna 15:00-kor irt egy szót, arra én reagáltam és arra ő 19:00-kor irt egy nevetős smileyt és ennyi. Megkérdeztem tőle, hogy 10:00-kor, hogy van-e ideje egy kicsit chat-elni, de erre az üzenetemre nem reagált semmit. Szerintem csak azért ir vissza, mert mással foglalkozik és ha az nem jön össze, akkor visszatér rám... Mostmár csak reménykedhetek, hogy a másik pali egy balfasz és el fogja szúrni a dolgot.
2021. aug. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!