Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek az olyan férfiak akik használnak @n@bolikus szer0idokat?

Figyelt kérdés

5 éve végzek súlyzós edzéseket naturálként.

Ezalatt az idő alatt 75 kilóról 95 kg-ra nőttem.

Nos ismerek egy srácot aki csupán 20 éves, két éve eddz, de már használt pár kúrát, ami meg is látszik rajta.

Most nem úgy kell elképzelni, mint egy lufi embert, de két év alatt 65 kg-ról 103 kg-rá ment fel alacsonyabb test zsírral.

Azt gondolná az ember, hogy az ilyenek nem jönnek be a lányoknak, de mégis sok lány oda van érte.

A hozzáértő szem röktön kiszúrja, hogy koximaxi, de a legtöbb lány csak úgy van vele, hogy biztos sokat edz.

A kérdésem, hogy nektek bejön az ilyen?

103 kg 185cm mellé kockahassal.

2021. aug. 4. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10.

Miért aki edzoteremben edz az nem sportol? :)

2021. aug. 4. 19:20
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem az ilyen sz-tbaszott izomzatú pasik egyáltalán nem jönnek be egyáltlaán, de a nők többségének sem.
2021. aug. 4. 20:09
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
rossz helyen cenzúráztam a szót, bocsánatot kérek.
2021. aug. 4. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:

12.

Én több ilyet is ismerek az edzoterembol mindegyiknek van nője (nem is rosszak)

2021. aug. 4. 20:17
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem jön be a nőknek egyáltalán ....
2021. aug. 4. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
amikor belép valaki elsőnek mondjuk egy kis túl súllyal pocakkal átlagos testel a terembe a kutyát se érdekli , aztán eltelik bő fél vagy 1 év ha kitartó a férfi és hirtelen körbe repdesik a csajok ..
2021. aug. 5. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!