Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki (katt ide )?
jah énis pontosan igy vagyok csak nem 1,5 év addig nembirom ki!!
sokszor összeszedtem magam hogy elmondjam neki csak nemtudtunk találkozni:( az msn es cuccra nemis gondoltam mer az tiszta b**is hogy msn-en kérdezed meg:S
attol félek hogyel elrontom és akkor nemál velem szóba ez igy hülyén hangzik de nemtudom miért felek ettöl.
(HA 1 CSAJROL BESZÉLÜNK AKK KOPJ LE RÓLA :D:P)
2010. aug. 28. 21:57
Az MSN gyökér ötlet. Megdugizni meg SMS-ben akarod majd?
2010. aug. 28. 22:35
13/24 anonim válasza:
msn en sookal jobban lehet. mer nincs az hogy : őőő... izééé.. -.-"
2010. aug. 28. 23:27
b+ ha nemlenne az msn akkor 30km-re lévö csajt hogyan ismernél meg?? am meg csak elente kell az msn meg akkor ha nagyon hiányolják egymást.
2010. aug. 29. 15:00
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a hasznos válaszokat várok még .;)
Tutira egyetértek a társasággal. Ott a hétvége!
Nemigaz hogy csak MSNen nyílik ki a csipád he! :D
Menj oda, mondd a szemébe. Ilyenkor legyél nagylegény.
2010. szept. 4. 19:39
17/24 A kérdező kommentje:
Höhö . : D ''nagy legény . :D háát még nem volt bnőm''
Jó tanács: ne mondd ki, hogy szereted. Ha lenne esélyed, akkor is el tudja rontani.(Gondolj bele! Ő nem tudja, hogy neked tetszik 1,5 éve. Neki ez egyik pillanatról a másikra történik) Próbálj meg vele úgy találkozni, hogy ne legyen egyértelmű, hogy direkt vele szerettél volna. Beszélgess vele egy kicsit, és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve valamikor folytatni. És most a helyszín akár lehet a boltból hazafelé menet is. Ja és nem tervezd meg a szöveget, mert úgyis belesülsz. Max az első mondatot lehet, mert utána úgyis a helyzet irányítja a beszélgetést.
2010. szept. 4. 20:03
célozgass..én egy olyan fiúnak akinek van bnője olyan jelzést adtam h azt mondta már nem szereti a bnőjét nem sokára szakítanak és velem lenne^^:D
2010. szept. 4. 20:48
találkozz vele nézzetek vmi olyan filmet ami kifolyik a monitorbol aztán ha megcsókolják egymást benne akkor próbáld meg teis vagy csak ahogy fekszetek odabujsz hozzá megfogod a kezét azis csalhatatlan jele annak hogy mit szeretnél.
msn kilőve
2010. szept. 4. 21:10
Kapcsolódó kérdések: