Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni "otthonülős" lányokkal? Akik nem partyarcok?
Figyelt kérdés
Társkereső és chat kilőve. Az egyikhez nincs kedvem a másikra meg nem pazarlom az időmet. (különben sincsenek ilyesfajta lányok semelyik helyen)2010. aug. 28. 20:22
11/29 A kérdező kommentje:
könyvtárba mindenki el van foglalva. nem ismerkedni járnak le.
különben sem szabad ott beszélgetni! :)
2010. aug. 28. 20:36
12/29 anonim válasza:
Gyűjts itt Msn címeket XD
A könyvtár tényleg jó hely... csak fiúk nem szoktak ott előfordulni...
De parkok, tömegközlekedés....
Sok sikert!
13/29 anonim válasza:
Lehet ott beszélgetni! és én kifejezetten azért megyek könyvtárba, mert unatkozom!
14/29 anonim válasza:
jó kérdés kérdező, én is szeretném tudni:)
18/f
15/29 dollymelyo válasza:
amugy lehet h tényleg egyszerűbb lenne az a kérdés h ki otthonülös szingli lány:DDD
16/29 A kérdező kommentje:
az internetes ismerkedések sosem jöttek össze, ezért nem így tettem fel a kérdést :)
2010. aug. 28. 20:50
17/29 dollymelyo válasza:
jogos. nekem se jött össze...
de egy probát nem ér meg?:D (az előtted lévő)
18/29 A kérdező kommentje:
1próbát tényleg megér
2010. aug. 28. 21:19
19/29 anonim válasza:
Én otthonülős pasikat kerestem :) mondjuk arra következtetésre jutottam ,hogy olyan helyen nem érdemes ismerkedtem ahova én se szívesen járok, szóval elmentem küzdősportra ott kettő jó fejjel ismerkedtem meg az egyikkel még beszélgetek ,mert barátok lettünk. Szóval szerintem olyan helyen keresgélj ahova te is szívesen jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!