Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól tettem, hogy visszaadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy visszaadtam ezt a csajnak?

Figyelt kérdés

3 éven keresztül próbáltam elhívni találkozni, de mindig lemondta a találkozókat. Utólag elmondta, hogy volt egy nem túl egészséges se veled se nélküled kapcsolata és nem tudta eldönteni, hogy találkozzon-e velem vagy sem, mert az ex mindig akkor bukkant fel az életében mikor èn próbálkoztam nála. De végül erőt vett magán és kirakta az exet, tiltotta mindenhonnan. Új fejezetet nyitott az életèben, ezért esélyt adott nekem, de én visszaadtam neki ezeket a randilemondásokat. Elkezdtünk ismerkedni, bevallom szép és szimpatikus, de bosszút kellett állnom rajta, mert csak szórakozott velem.Persze zokon vette, most bunkónak vagyok elkönyvelve. Szemet szemért...

35/F

2021. aug. 2. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogyatékos ovisok szintje...
2021. aug. 2. 18:25
 12/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hallod nagyon gáz vagy. 3 évet vársz rá és mikor belemenne, akkor szórakozol vele, jesszus, ennek mi értelme van?
2021. aug. 2. 18:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval abba a kivételes helyzetbe kerültél, hogy a három éves energiabefektetésed megtérült volna, a hölgy ráadásul tetszett is, de végül elhajtottad sértettségből? Szerintem leginkább önmagadat károsítottad meg fölöslegesen...
2021. aug. 2. 18:27
 14/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

[link]

Megtalàltam, végreeee

2021. aug. 2. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
‘35 eves ferfi’.. aha, jo az 8 eves kisfiunak is. amugy csak magaddal csesztel ki, tovabbra is marad a maszti meg a gyk-n valo hisztizes, gratulalok, igy kell ezt csinalni.
2021. aug. 2. 18:52
 16/19 anonim ***** válasza:
14%
Igazad van, vissza kell adni a jót os de a rosszat is.
2021. aug. 2. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így még túl éretlen emberre vall, javaslom, hogy még írd fel a buszmegállóba, hogy JUCIKA HÜJE (persze az igazi nevével), és akkor aztán nagyon felnőttesen bosszút álltál!
2021. aug. 3. 01:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sikerult bosszut allnod, a gond csak az, hogy magadon.
2021. aug. 3. 02:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Te aztán bosszút álltál :D

3 évet vártál rá, majd ilyen egyszerűen lepattintottad :D

Megmutattad neki, hogy te sem vagy különb, gratulálok. Király vagy tesó

2021. aug. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!