Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy visszaadtam ezt a csajnak?
3 éven keresztül próbáltam elhívni találkozni, de mindig lemondta a találkozókat. Utólag elmondta, hogy volt egy nem túl egészséges se veled se nélküled kapcsolata és nem tudta eldönteni, hogy találkozzon-e velem vagy sem, mert az ex mindig akkor bukkant fel az életében mikor èn próbálkoztam nála. De végül erőt vett magán és kirakta az exet, tiltotta mindenhonnan. Új fejezetet nyitott az életèben, ezért esélyt adott nekem, de én visszaadtam neki ezeket a randilemondásokat. Elkezdtünk ismerkedni, bevallom szép és szimpatikus, de bosszút kellett állnom rajta, mert csak szórakozott velem.Persze zokon vette, most bunkónak vagyok elkönyvelve. Szemet szemért...
35/F

Remélem a homokozóban is így mesélted a sztorit.
Ember,egy reatrdàlt ovodàs szintjén vagy.
Ezt mondjuk a 3évig hajtottad, de nem volt tali részből is sejteni lehetett...

Felnőhetnèl màr:
3 èv időhúzàs sok
Azzal kellett volna neki visszavágni , hogy összejössz valakivel , és azt közlöd
Az mèg fair is lett volna,h. vàrtàl rá , de màr foglalt vagy.

"de bosszút kellett állnom rajta"
Nem kellett. Hülye voltál. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!