Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam meg,hogy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam meg,hogy mi a baj velem,ha a nők nem mondják el a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Huszonéves pasi vagyok és Tinderezek pár hónapja. Fotós barátom készített rólam pár képet.

Nem egy olyan lányba belefutottam,akikkel beszélgetek,aztán amikor randira hívom őket,akkor igent mondanak,de a randi előtt mégiscsak lemondják,mert "rengeteg" dolguk van mostanában.

Aztán most volt egy csaj,akinek elmeséltem,hogy mindenféle kamu indokkal lelépett már pár lány,erre fel azt mondja hogy kérdezzek rá nyugodtan a lányoktól,hogy velem volt-e a baj.

Az a vicc,hogy ezzel a lánnyal is pár hétig ismerkedtem,sok randiprogramot is megbeszéltünk a nyárra,aztán a legelső randi előtt azzal koptatott le,hogy most nehéz időszakon megy keresztül és inkább magára akar koncentrálni.

Szóval korábban ő mondta nekem,hogy ő rákérdezne a társkeresős lányoktól,hogy velem van-e a baj,aztán ő is kamu indokkal lépett le.

Aztán ott van egy másik lány. Vele is hetekig beszélgettem,aztán amikor randira hívtam,akkor akarta hívni a barátnőjét is,én pedig vigyem egy haverom,mert úgy "jobban éreznénk magunkat".

Mondtam hogy a legelső randin ebben nem vagyok benne,de a későbbiek során lehet róla szó.

A lényeg,hogy a végén írt egy üzenetet,hogy ő csak szexet akart tőlem,de lelép külföldre és még hozzátette,hogy valószínűleg már ebből nem lesz semmi.

Ha senki sem mondja meg,hogy mit csinálok rosszul,akkor honnan tudjam meg hogy miben kéne fejlődnöm?

Elhiszem,hogy sok pasi ilyenkor elküldi az anyjába a nőket,de ha egyik nő sem mondja el az igazat,akkor nem tudhatom,hogy mi a probléma velem.

2021. aug. 2. 14:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem annyi emberrel beszélsz, ahánnyal akarsz. Nekem a jelenséggel van bajom, ami a mai párkeresést övezi. Lassú vagy? Nem a 3. napon hívod el a csajt, hanem az 5.-en? Rábasztal, a következő faszi már a kanyarban van. Nem téged hibáztatlak, ez a korszellem. 19 voltam.
2021. aug. 3. 08:59
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
15-ös tanácsa a féfiúi rámenősségről, hogy mielőbb találkozzunk, tapasztalataim szerint valóban fontos a komoly kapcsolatot kereső nők mondjuk harmadának. (Nekem is volt, aki egyenesen a szememre vetette, hogy miért nem vagyok rámenősebb, s hogy ilyen férfi neki nem kell, mert a férfi attól férfi, hogy teper a nő után.) A nők többségénél azonban a rámenősség, hogy mondjuk két rövid levél után találkára hívja valaki őket, épp az ellenkező hatást váltja ki. Attól félnek, hogy az ilyen férfi csak egy gyorsan elérhető szexkalandra hajt, ezért akar mihamarabb találkozni. Rengeteg az olyan nő, különösen az értelmiségiek körében, akinek az efféle félelmei feloldásához, a bizalomépítéshez több hetes előzetes levelezésre van szüksége. És itt nem három soros levelekre gondolok, hanem hosszú eszmefuttatásokra. Sajnos az adatlapokon található, általában szűkszavú bemutatkozásokból legtöbbször nem lehet biztosan kideríteni, hogy kinek mi a jó. Csak valószínűsíteni lehet, hogy aki sokat ír magáról, az a legtöbb esetben hosszabb levelezgetést igényel - ám ez sem kőbe vésett szabály.
2021. aug. 3. 11:59
 23/32 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó!

Nem 2-3 levélváltást írtam, hanem 2-3 napnyi csetelest (ez lehet egész napot átívelő) + minimum 1 telefonbeszélgetést. Aki ennyi után nem hívja randira a másikat vagy túl korainak gondolja, az igazából nem is ismerkedni akar, hanem távólból az önbizalmát fényeztetni + unatkozik ezért kell valaki, akivel leköti magát.

Ha mindenkivel 2-3 hétig leveleztek, mielőtt találkoznátok, akkor soha nem lesz így ebből kapcsolat.

Tapasztalatból mondom, hiába a sok hetes levelezgetés, ha első percben kiderül, hogy személyesen nincs meg a kémia. Akkor az addigi idő teljes mértékben időpazarlás volt..

Persze ha nektek ennyi felesleges időtök van, akkor hajrá.

2021. aug. 3. 13:13
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok híve a dolgok elhúzásának, de ez, hogy 2-3 hét beszélgetés = biztos kudarc, ez érdekes levezetés. Nem egy futószalagon érkező aruról/termékről beszélünk, hanem hús-vér emberekről.
2021. aug. 3. 13:22
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Jó akkor vegyük újra...

A regisztrációt követő első napokban bejövő üzenetek száma: 40-50/nap, utána pedig minimum 20/nap. Visszaírok mindegyiknek majd mindegyikkel hetekig levelezek, vagyis nettó 100 pasival csetelgessek 2-3 hétig?? Akkor mondjak fel a munkahelyemen, hogy legyen idő mindegyiknek hetekig válaszolgatni? Vagy honnan döntsem el, hogy a 100-ból melyiket válasszam, ha mindegyik ugyanazokat a sablon dumákat mondja/kérdezi? Ezért mondtam, hogy ki kell tűnni a tömegből, ha te hetekig csak levelezgetsz miközben a másik mondjuk 3 nap után izgalmas randira hívja, akkor szerinted kit fog választani a csaj? Nem véletlenül vagytok még szinglik, ha ennyire nem fogjátok fel, hogy hogy kell 'csinálni'.

Lehet, hogy neked nem futószalag, mert csak 1-2 emberrel beszélgetsz, de a nők meg kb minimum 10-20 emberrel egyszerre, ami már futószalagra hajaz. Arról nem is beszélve, hogy a szokásos ismerkedős beszelgetéseken keresztül végigmenni 20 pasival teljesen lélekölő, még jó hogy a 60.-nak csak egy aha, értemmel válaszol, mert rohadtul unja ezeket a témákat.

Egyedi témákkal, egyedi randikkal lehet kitűnni/bevágódni, próbáld ki, biztosan jobban be fog jönni, mint a hetekig a munkáról/családról való csetelgetés...

2021. aug. 3. 13:44
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy szántál rá időt, hogy elmagyarázd itt a trash nép részére is az alaptudást.

Ki mondta, hogy irkalj mindenkinek hetekig? Én biztos nem írtam ilyet. Azt mondtam, hogy attól, hogy ha valakivel 2-3 hétig beszélsz és csak utána találkoztok, az NEM FELTÉTLENÜL kuka. LEHET, hogy az, de lehet, hogy mégis kapcsolat lesz belőle. Honnan tudod kinek mi az igénye? Valaki arra vágyik mint Te, hogy azonnal találkozó legyen, valaki nem. Vagod, hogy nem mindenki egyforma? Egy csomó dologgal egyertetek, amit írsz amúgy, ami a sablonos dolgokat illeti, huszadszor ugyanazt leirni krva unalmas, fiúknak is.

2021. aug. 3. 14:34
 27/32 anonim ***** válasza:
69%

Férfiként aki nem kezdeményez egy nőnél személyes találkát az csak időtöltésre használja a kapcsolatot. Az a nő aki nem akar találkozni, lemondja és nem ajánl fel másik időpontot az szintén csak szórakozik. Többször is előfordult már hogy nők szemrehányást tettek nekem miután nem írtam nekik többet azután hogy nem akartak személyesen találkozni vagy nem ajánlottak fel másik lehetőséget. van amelyik 1 hét után írt rám hogy mi van velem,mert eltűntem?!!!

Szerintem férfi részről az nagyon beszédes amikor egy nő hárít vagy kifogásokat keres miért nem kar találkozni akár 5 perc erejéig, inkább levelezik hetekig, hónapokon át, de a személyes benyomás úgy is döntő fontosságú, ha valakinek nem stimmel a mosolya, a hangja, az illata akkor megette a fene az egészet. Hetekig fantáziál egy illetőtől akit soha nem látott és olyan tulajdonságokkal ruházza fel ami soha nem volt jellemző rá. De az is lehet hogy nem is azzal levelezel akivel később találkozni fogsz, nekem volt ilyen élményem is, a lány nővérével leveleztem, mert ő sokkal érettebb volt és én iránta érdeklődtem és nem a húga után aki sokkal másabb személyiséggel bírt.

2021. aug. 3. 14:56
 28/32 anonim ***** válasza:
64%

#22 voltam és #23-ra reagálnék. Óriási tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy minden társkereső nő úgy fogja fel a dolgokat, mint te. Végképp nincs így.

Én tényleg saját, kb. 3 évig tartó intenzív társkeresőzési tapasztalatomból mondhatom, hogy a komolyan társat kereső nők igen jelentős hányada egyáltalán nem kész egy héten belül találkozni, mint te. Különösen a diplomás, entellektuel, lelkileg és szellemileg igényesebb nők nem. Ezeket a nőket persze meg lehet hívni egy hét után randira, de szinte garantált a visszautasítás, és még el is riaszthatja őket. Egyenesen igénylik a hosszabb levelezgetést, és ezt éreztetik is a kérdéseikkel. Meg akarják ismerni az életről alkotott nézeteimet, a lelki beállítódásaimat, az ízlésvilágomat, mielőtt találkozunk. És bizonyos értelemben ez érthető is, hiszen így is lehet előzetesen szelektálni annak, akinek a partner szellemisége kiemelten fontos, aki csak olyan társat tud elképzelni magának, akivel mélyebb kérdésekről is el lehet beszélgetni. Egy hosszabb levelet megírni mondjuk 40-50 perc, míg egy randira elmenni minimum 2 óra. Minek találkozzanak olyannal, aki szellemileg vagy lelki gazdagság terén eleve nem üti meg a mércét? Ráadásul irtó kellemetlen lehet ám egy ilyen nőnek meglátni a randi első 10 percében, hogy egy értelmileg lapos, vagy egyenesen sötét alakkal kell elbeszélgetnie egy órát egy teázóban, mindvégig azon gondolkodva, hogy hogyan tudna a helyzetből a legkönnyebben kihátrálni.

2021. aug. 3. 16:39
 29/32 anonim ***** válasza:
64%

28-as ezeket pont ki lehet deríteni abban a 3 napban amiről beszélek. Ha diplomás Kata diplomás Ferivel akar randizni, de csakis humános beállítottságúval, akkor pont 2 kérdésből ki is derül. Ha pedig a diplomás Katának alap elvárása a műveltség, akkor szintén pár kérdésből kideríthető. Összességében 3 nap alatt (természetesen nem tőmondatos beszelgetések) ki lehet deríteni, hogy képes vagy-e az illetővel végigülni egy 2 órás teázást. Ellenben a 3 hetes levelezéssel egyáltalán nem deríted ki, hogy a másiknak milyen a szaga/illata, milyen a beszéde (erősen beszédhibás-e, ami sokak számára elfogadhatatlan), esetleg hízott-e 20 kilót a tinderen lévő képek készítése óta. Te ilyenkor egy zsákbamacskát választasz, ami lehet az első másodpercben visszataszít, miközben elcsesztél rá több hetet és arról nem is beszélve, hogy kialakul egy álomkép az illetőről, ami vagy tükrözi a valóságot, vagy nem...

(2 szakmám van+ 1 diplomám és 2 nyelven beszélek, az olvasás a hobbim, úgyhogy nem tartozok az általad leírt proli kategóriába) Mégsem fogok 3 hetet pazarolni senkire látatlanban, főleg nem 50 perc alatt megírt üzenetekkel, mert lehet az első találkozáskor kiderül, hogy igénytelen szar, aki az első randin extra hagymás gyrost eszik (megtörtént).

Egyébként meg a társkeresés az dettó ugyanaz, mint az álláskeresés. Ott sem 1 db CV-t meg egy 5 oldalas motivációs levelet küldesz egyetlen cégnek, majd várod a sült galambot, hanem jelentkezel monsjuk 20 állásra, amiből lesz 10 telefonos interjú, amiből 5 nem tetszik, 5 interjú és talán 3 ajánlat.

Ha egy db csajnak írsz és minden energiádat beleölöd, akkor a saját esélyeidet rontod arra, hogy megtaláld a társadat. Mindig a legjobbat kell keresni és 2 csaj közül lehet olyat választasz, amelyik elől 1 év múlva menekülsz, miközben ott volt a maradék 18, akik között lehet ott volt a jövendőbeli feleséged. Javaslom a Get the guy és Get the girl című könyveket, pdfben letölthetőek és nagyon jól leírja az író az egész társkeresés dinamikáját illetve hogy miért nem keresik az emberek a jobbat (mindig az exnél legyen kicsit jobb az új, abba bele sem gondolnak, hogy lehet 100 fokkal is jobb, mert az első Katival meg Ferivel összejönnek, aki egy kicsit is meglebegteti az egójukat).

2021. aug. 3. 17:08
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

#29: Alapvetően nincs vita közöttünk, csak te egyszerűen nem azok közé a nők közé tartozol, akik igénylik az első találkozás előtti hosszabb levelezéseket. Csupán abban tévedsz, hogy döntő többségnek véled azon nők körét, akik úgy gondolkodnak és keresnek társat, mint te. Én csupán arra utaltam saját tapasztalatból, hogy az intelligensebb, igényesebb nők legalább fele nem olyan, mint te. (Ezzel egy szóval sem állítottam, hogy te nem volnál intelligens.)

S mivel kettőn áll a vásár, ha egy nő láthatóan igényli a hosszabb levelezést, akkor azzal egy férfi egyszerűen nemigen tud mást kezdeni, mint hogy belemegy. Akkor is, ha esetleg ezt túlzónak tartja. A férfiaknak jóval nehezebb dolguk van a netes ismerkedésben, s örülniük kell, ha valaki hajlandónak mutatkozik a komoly ismerkedésre. Különösen az olyan férfiaknak, akik nem túlzottan jóképűek, s emiatt csak elvétve kapnak a kezdeményezésekire választ. Itt nincs helye a türelmetlenségnek, a diktátumnak. Épp azzal csökkenti egy férfi az esélyeit, ha minden nőt otthagy, aki nem hajlandó egy héten belül találkozni. Én személy szerint ha csak azokat nézem, akikkel eljutottam a találkozásig, legalább a kétharmadukkal minimum két hétig leveleztem, míg találkoztunk. Volt, akivel másfél hónapig. Igényelték az előzetes levelezést, és belementem, különben elveszítem őket és velük együtt tényleges társtalálási esélyeket is. Ha türelmetlen vagyok, a többségükkel soha nem randizok. S az ember sosem tudhatja, hogy nem éppen így veszíti el azt, akivel esetleg jól illettek volna egymáshoz.

2021. aug. 3. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!