Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam meg,hogy mi a baj velem,ha a nők nem mondják el a társkeresőn?
Huszonéves pasi vagyok és Tinderezek pár hónapja. Fotós barátom készített rólam pár képet.
Nem egy olyan lányba belefutottam,akikkel beszélgetek,aztán amikor randira hívom őket,akkor igent mondanak,de a randi előtt mégiscsak lemondják,mert "rengeteg" dolguk van mostanában.
Aztán most volt egy csaj,akinek elmeséltem,hogy mindenféle kamu indokkal lelépett már pár lány,erre fel azt mondja hogy kérdezzek rá nyugodtan a lányoktól,hogy velem volt-e a baj.
Az a vicc,hogy ezzel a lánnyal is pár hétig ismerkedtem,sok randiprogramot is megbeszéltünk a nyárra,aztán a legelső randi előtt azzal koptatott le,hogy most nehéz időszakon megy keresztül és inkább magára akar koncentrálni.
Szóval korábban ő mondta nekem,hogy ő rákérdezne a társkeresős lányoktól,hogy velem van-e a baj,aztán ő is kamu indokkal lépett le.
Aztán ott van egy másik lány. Vele is hetekig beszélgettem,aztán amikor randira hívtam,akkor akarta hívni a barátnőjét is,én pedig vigyem egy haverom,mert úgy "jobban éreznénk magunkat".
Mondtam hogy a legelső randin ebben nem vagyok benne,de a későbbiek során lehet róla szó.
A lényeg,hogy a végén írt egy üzenetet,hogy ő csak szexet akart tőlem,de lelép külföldre és még hozzátette,hogy valószínűleg már ebből nem lesz semmi.
Ha senki sem mondja meg,hogy mit csinálok rosszul,akkor honnan tudjam meg hogy miben kéne fejlődnöm?
Elhiszem,hogy sok pasi ilyenkor elküldi az anyjába a nőket,de ha egyik nő sem mondja el az igazat,akkor nem tudhatom,hogy mi a probléma velem.

Tindertől sokkal többet ne várj. Azt lehet titokban használni, de mikor színre kell lépni, az már nem megy.
Vagy csak azért beszéltek veled, hogy előfizess.

Semmit nem csinálsz rosszul.
Még a Tindernél komolyabb társkeresőkkel is az a tapasztalatom, hogy a nők jelentős hányada tipikusan tucatnyi vasat tart egyszerre a tűzben. Visszaírogatni valakinek napi pár perc, ám elmenni egy randira az több óra, s így az túl sok férfival már nem fér bele az idejükbe. Ezért a visszaírogatásban kevésbé válogatósak, ám hogy kivel mennek el találkozni, abban már nagyon azok. Ők vagy 20 férfival "ismerkednek" egyszerre, hogy az esélyeiket növeljék. Találkozgatnak mondjuk eggyel, s ha nem jön be nekik, akkor egy csettintésre elővehetik az eközben talonban tartott többi 19 valamelyikét.
S ott vannak persze azok is, akik eleve hamis képpel vagy hamis adatokkal, szórakozásból vesztegetik mások idejét, hogy online udvaroltassanak maguknak. Nyilván ők azonnal lebuknának az első randin, ezért valamilyen hajánál fogva előrángatott indokkal mindig kibújnak a randik alól. Számtalan ilyenbe botlottam: ezek a nők online bátorítanak össze-vissza, ám találkozni soha nem lehet velük.
S akkor azokról nem is beszéltem, akik nem csalók, ám maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Jólesik nekik a levelezgetés, mert az biztonságos, ám görcsölnek a találkozástól. Őket semmivel nem lehet rávenni a legártatlanabb randira sem. Mindig halogatják, hogy majd később, még nincs itt az ideje. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezekkel a nőkkel hiába vagy türelmes, két hónap levelezgetés után sem akarnak randizni.
Egyszóval ilyen jelenleg a társkeresők világa. Emiatt saját tapasztalataim szerint jó, ha nagyjából minden ötödik levelezésből randi lesz. Bele kell nyugodni ebbe, mert nincs olyan kezdeti szűrő, amivel a fenti három kategóriát (férfi-halmozók, csalók, görcsölő bizonytalanok) ki tudod szűrni.

Nem te csinálod rosszúl.
Tetszik nem tetszik 2021ben ílyen
nehéz az interneten párt találni.

Értelmesnek tűnsz, összeszedett a mondandód.
Üzenetváltáskor milyen vagy? Kérdezgetsz sokat a lányról? Két üzenet között átlagban mennyi szünet szokott lenni? Percek, órák, napok?

Tudod ezzel az a baj, hogy ha valaki veszi a fáradságot arra hogy elmondja mi nem tetszik a szövegeden akkor már pazarolta rád a drága idejét és ez a ritka. Egyébként a nők nem feltétlen az eszükre hallgatnak hanem a megérzésükre, sok apróságon múlik milyen kép alakul ki bennük. Azt szoktam javasolni, hogy a levelezési stádiumban minél kevesebbet mondjál magadról és próbáld felkelteni a másik fél érdeklődését, ha túl nyitott vagy az is probléma!
Minden nőnek más az ízlése, nem lehet ezt egy kaptafára felhúzni és pont ezért szép az élet, mert keresgélni kell mire megtalálod a nekd való társat. :)
Kedves nyolcas! Általában nyitott kérdéseket szoktam feltenni,de jó pár lány arra is,szinte csak egyszavas válaszokat ad. Vagy ami a halálom,amikor írok valamit és annyi a válasza: Értem,az jó.
A fent említett lányokkal gördülékenyen ment a beszélgetés és én is élveztem hogy ők is feldobtak témákat amiről lehetett beszélgetni.
Próbálok hamar visszaírni a lányoknak,napokig azért nem szokott elhúzódni a válasz adásom senkinel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!