Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam meg,hogy mi a baj velem,ha a nők nem mondják el a társkeresőn?
Huszonéves pasi vagyok és Tinderezek pár hónapja. Fotós barátom készített rólam pár képet.
Nem egy olyan lányba belefutottam,akikkel beszélgetek,aztán amikor randira hívom őket,akkor igent mondanak,de a randi előtt mégiscsak lemondják,mert "rengeteg" dolguk van mostanában.
Aztán most volt egy csaj,akinek elmeséltem,hogy mindenféle kamu indokkal lelépett már pár lány,erre fel azt mondja hogy kérdezzek rá nyugodtan a lányoktól,hogy velem volt-e a baj.
Az a vicc,hogy ezzel a lánnyal is pár hétig ismerkedtem,sok randiprogramot is megbeszéltünk a nyárra,aztán a legelső randi előtt azzal koptatott le,hogy most nehéz időszakon megy keresztül és inkább magára akar koncentrálni.
Szóval korábban ő mondta nekem,hogy ő rákérdezne a társkeresős lányoktól,hogy velem van-e a baj,aztán ő is kamu indokkal lépett le.
Aztán ott van egy másik lány. Vele is hetekig beszélgettem,aztán amikor randira hívtam,akkor akarta hívni a barátnőjét is,én pedig vigyem egy haverom,mert úgy "jobban éreznénk magunkat".
Mondtam hogy a legelső randin ebben nem vagyok benne,de a későbbiek során lehet róla szó.
A lényeg,hogy a végén írt egy üzenetet,hogy ő csak szexet akart tőlem,de lelép külföldre és még hozzátette,hogy valószínűleg már ebből nem lesz semmi.
Ha senki sem mondja meg,hogy mit csinálok rosszul,akkor honnan tudjam meg hogy miben kéne fejlődnöm?
Elhiszem,hogy sok pasi ilyenkor elküldi az anyjába a nőket,de ha egyik nő sem mondja el az igazat,akkor nem tudhatom,hogy mi a probléma velem.

Lol 10 hát mintha magamat hallanám.... kérdezel egy kifejtőset és a válasz rá kb az hogy : igen :D Ilyenkor mindig arra jutok, ha érdekelném mondana két szónál többet.
Meg a klasszikus "nem volt ideje írni".... ja nem volt ideje írni egész nap egy sziát? vagy szia, bocs ma sok dolgom lesz holnap írok <- majdnem 5 másodperc leírni (persze ha ezt 100szor kéne leírnia nyilván nem neked fogja leírni ha csak a második helyen vagy , vagy a sokadikon)
Vagy olyan is volt már hogy egész jól elbeszélgettünk aztán egyszer csak benyögi jajj nem akar kib. ni velem, de már mással beszélget.... ergo jött egy jobb közben, csak ezt nem akarta leírni.
Olyan is volt hogy beszélek valakivel délelőtt, egész jól ment a beszélgetés, délutánra elment pár óra eltelt, visszajött és írja, hogy bocs másnak is meg akarja adni az esélyt :D (megint jött egy jobb)
De nézd a jó oldalát te többesszámban beszélsz a lányokról :D Nekem 0 van :D egyet épp ki X eltem mert hasonlított valami hát nem tudom valamiféle orkra.

Kezdjük ott, hogy nincs olyan, hogy hetekig csak csetelgetünk valakivel, majd utána hívjuk el randizni. Tudod te, hogy hányan írnak egy (jobb) nőnek egy olyan oldalon, ahol kölcsönös like nélkül is lehet írni? Kb napi 40... Abból a legtöbb olyan 2-3 nap csetelgetés után randira hívja, akkor szerinted hány randin volt, mire te hetek múlva elhívod kegyesen?
Én nőként azt a taktikát követtem, amikor társkeresőztem, hogy maximum 3 napnyi csetelgetés után vagy randi, vagy nem beszéltem tovább az illetővel, mert napi 30-40 pasival képtelenség munka mellett normálisan kommunikálni. Aki belevaló volt, azt hamar megkértem egy telefonos beszélgetésre, mielőtt randiztunk, hogy azért mßgse full ismeretlenül találkozzunk. Beszéltünk kb 1 órát, azalatt leszűrtük, hogy mennyire passzolunk (ezt azután vezettem be, hogy személyesen a srácnak olyan durva tájszólása volt, hogy nem szívesen vittem volna társaságba). Ha annyira nem volt 'tökös' valaki, hogy hetekig csak írogatott randimeghívás nélkül, az így járt, addigra már jópár randin túl voltam.. Egyszerűen képtelenség mindenkinek válaszolgatni, főleg nem ugyanazokra a kérdésekre (hogy vagy, mit csináltál a hétvégén, mivel foglalkozol, mik a hobbijaid). Próbáltam az elején udvarias lenni és mindenkinek válaszolni, de az sült ki belőle, hogy kb egy hétvégi napom 8-10 óra csetelésből állt... Normális élet mellett ez sajnos kivitelezhetetlen. Lehet klisének hangzik, de ki kell tűnni a tömegből.
A lerázós szövegekről meg annyit, hogy nekemis volt egy nagyon durván elfoglalt időszakom, amikor szinte napi 1 óra szabadidőm sem volt, de a pasi annyira randizni akart, hogy miközben sétáltattam egy ismerősöm kutyáit, akikre 4 hétig vigyáztam, épp telefonáltunk és le akartam rázni idő hiányában, de ő inkább felajánlotta, hogy akkor eljön velem a kutyákkal sétálni. Ja és azóta 4 éve együtt vagyunk. Az csak egy időszak volt, mint az általad említett lányoknál, de elég kitartó és 'nyomulós' volt ahhoz, hogy így is összejöjjön a találkozó. Ha ilyet mondanak legközelebb, akkor ajánld fel, hogy elkíséred bevásárolni vagy éppen milyen dolga van, tuti hogy meg fog lepődni a 'kreativitásodon' és nem fog nemet mondani.

Látod 15.... megmondtad a tutit... és akkor másik hozzászólásnál hülyenek néznek, meg mindig hülyének nézik az embert... valaki benyögte honnan vesszük hogy a lányoknak sok a match vagy sokan írnak nekik... itt írtad írnak vagy 40en :D na most nekünk meg 40re kell ráírni hogy abból egy talán válaszoljon :D
Amúgy nem szoktam húzni a randi meghívást... max akkor ha amúgy kb unottan válaszolgat, akkor úgy minek hívjam el, értelme nem lenne (bár lehet csak épp a tizenötödik ember vagyok akinek írt egy AHAt)
Most hogy ezt írom , lehet nem is a férfiaknak kéne szelektálni jobban (mindig megkapom) hanem a nőknek.... minek beszéltek egyszerre ennyi emberrel ? minek futtatok párhuzamosan több srácot egymás mellett? persze biztos ami biztos alapon, de mondjuk ha egyel nem jön össze nektek 1 másodpercen belül jön ugye 40 új, na most férfi oldalról mondom , hogy ha heti egy valaki egyáltalán válaszol akkor már összeteszem a kezem

15-ös vagyok. Nektek semmi nem jó?
Az se jó, ha nem válaszolunk egyáltalán meg az sem, ha egyszerre többel beszélünk? A 2 üti egymást és észre sem veszed...
Ha csak veled beszélek, akkor a másik 39 jön fel gyakorira sírni, hogy senki nem válaszol neki. Ha pedig többel beszélek, ha már vették a faradtsagot, hogy rám írjanak, akkor meg egotuningos p1cs4 vagyok? Döntsd el,hogy mit szeretnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!