Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van úgy vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy belefáradt ebbe, hogy termékként van kezelve?

Figyelt kérdés

Az ember mára termék lett, gyakorlatilag a kapcsolatok nem szólnak másról, mint hogy ki tudja magát mint terméket jobban eladni.

Azon belül persze vannak egyéni preferenciák, hogy kinek milyen termék kell, valakinek a helyes arc, másnak a kígyúrt test vagy a pénz, vagy a családcentrikusság,sok barát, népszerűség, utazgatás, egyéb eredmények stb. kell, de most nem is ez a lényeg, hanem, hogy teljesen tárgyiasítva lettek az emberek.

Én sok elvárásnak megfelelek, sok lány számára ideális termék voltam, de önmagában ez nem tett boldoggá, mert nem éreztem szeretve magamat, inkább egy tárgy voltam, akit használtak.

Ebbe fáradtam bele.

2021. aug. 1. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Mindenkivel azt lehet megtenni amit ő enged! Én nő vagyok, sosem használtak. Egyszerűen nem állok le tapló parasztokkal, igaz ezt ők is érzékelik és nem vagyok a célszemélyük mert világéletemben látszott rajtam hogy nem vagyok buta, gyámoltalan áldozattípus. Szegény se voltam soha és ez is valami olyasmi amitől a bunkók menekülnek mert jelzi hogy nem lehet leuralni, kiszolgáltatottá tenni.

De nem a pénz a lényeg. Akinek tartása van azzal nem is próbálkoznak azok akiknek azért kell valaki hogy használják.

2021. aug. 1. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
AMitó van ember, mindig is voltak elvárások. FŐleg anyagi. Sokkal jobban, mint most.
2021. aug. 1. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb kincs manapság egy olyan ember, akinek nem elvárásai vannak feléd, egyszerűen csak szeret.
2021. aug. 1. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
nem tudom, en nem erzem magam termeknek, es a masikrol sem szokott soha ilyesmi eszembe jutni.
2021. aug. 1. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Detto mint az egyes

Ha emgeded az leszel ha nem akkor nem

Rajtad all!

2021. aug. 1. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam termékként kezelve férfiként, valamit elrontasz, nagyon. Az #1-es válaszoló kollegina leírta neked, mi a helyzet.
2021. aug. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!