Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már itt valaki úgy, hogy egy idő után belefárad a neten történő beszélgetésbe egy kölcsönös szimpátián alapuló kommunikáció során?
Sok nő azt vallja, mi férfiak vagyunk, akik nem akarunk, nem merünk személyesen találkozni. Érdekes, mert én pont mindig azt látom ismerőseim körében is, többször én is tapasztaltam már, hogy általában a nők a szájkaratésok, és elég nekik a netes csevej :)
Érezted már úgy, hogy unod ezt az állapotot, és az agyad legyőzte végül a szívedet, hogy ne tapasztald meg többször a nagy büdös semmit, ami aztán lesz a beszélgetésből?
Sok nőnek bőven elég az, ha csak "papíron" van valakije, akit fel lehet mutatni a barátnőcskéknek.
Elég, ha van facebook profilképe, és már lehet dicsekedni vele.
Az, hogy összebútorozzanak vele, isten ments, akkor meg kéne felelni a "feleség" titulusnak, az már fárasztó.
Inkább huzzák a férfiak agyát, az meg balga hiszi, hogy egyszer lesz ebből valami.
Igen, velem is volt ilyen, közben a netes "barátnő" meg dugogatott félre a háttérben mindenféle jöttmenttel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!