Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szándékos randi trollkodás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szándékos randi trollkodás?

Figyelt kérdés

Viselkedtél már direkt kiábrándítóan egy randin?

Valaki folyton nyaggatott, hiába próbáltad lerázni. Inkább elmentél vele egy találkára, de direkt nem figyeltél rá, csak egy szavas válaszokat adtál, feltűnően nem foglalkoztál vele. Mindent elkövettél, hogy kellemetlenül érezze magát, ne akarjon többet találkozni veled.

2021. júl. 31. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Direkt soha. Ha mondjuk ellenszenves az illető és nem érdekel, akkor nyilván én is visszafogottabb vagyok, de nem szivatásból, csak egyszerűen képtelen vagyok lelkesebb lenni.
2021. júl. 31. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Direkt én sem. Maximum akkor, ha nagyon kiábrándító volt az illető.
2021. júl. 31. 22:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Én már évek óta egyedülálló vagyok, és igazából nem is szeretnék párkapcsolatot. Egyik kollégám hetek óta nyaggat, hogy pont összeillenék az egyik női (5 évvel idősebb nálam) ismerősével. Már ezerszer mondtam neki, hogy nem érdekel, de csak azért is mondogatja. Eszembe jutott ez a lehetőség, hogy elmegyek találkozni vele, de direkt passzív/inaktív leszek végig.
2021. júl. 31. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Ennyi energiám és időm nincs olyanra, aki nem tisztel (mert nem fogadja el a nemet), erőszakos (mert a passzív-agresszív zaklatás, tapadás is az).

Ennél korrektebb, gyorsabb ha egyenesen a szemébe mondom, hogy NEM.

Van, akinél párszor el kell ismételni (nem indokolni!), de szerencsére súlyosan szellemi fogyatékos emberrel még nem hozott össze a sors, aki ebből ne értett volna.

A sunyiskodás nem menő... a gyávaság sem, ha a saját igazadért, édekeidért is cidrizel kiállni.

Akkor meg is érdemelsz egy ilyen randit, kettőt is :D

(Miért szegény nőt aláznád meg?)

2021. júl. 31. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Kèrdező, abba bele se gondoltàl, hogy ez egy nagy lehetőség szemlèlet vàltàsra? Hogy egy kicsit màsfèlekèppen gondolkozz ahogy eddig ? Hogy kinyisd a bedeszkàzott ablakokat?

Mert ha nem, lehet egy pszihologussal jobban jarnàl

2021. júl. 31. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:

"Valaki folyton nyaggatott, hiába próbáltad lerázni. Inkább elmentél vele egy találkára"

Soha nem tennék ilyet. Ellenben a nyaggatót följelenteném zaklatásért.

2021. aug. 1. 01:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Van egy határ, amikor az ember megunja a szélmalom harcot. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a szülő számtalanszor szól a gyereknek, hogy ne csingáljon a széken. Persze ő direkt minden nap csinálja. Idővel már nem szól neki. Ha nem ért a szép szóból, majd tanul abból, ha egyszer hanyatt esik.

Megalázás? Én egy szóval sem kértem ezt a helyzetet. Akinek köszönheti ezt a dolgot, az a kollégám.

Ha van egy megszokott, kényelmes életmódom, amit nem akarok felborítani, akkor irány az agyturkász?

Neeeeeem.

2021. aug. 1. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!