Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál ezzel a férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál ezzel a férfival?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed róla? Őszintén kíváncsi lennék. Nők és férfiak véleménye egyaránt, de inkább nőké.

[link]

#randi #férfi #nő #Black alien
2021. júl. 29. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fúj.
2021. júl. 29. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Undorító.
2021. júl. 29. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan.
2021. júl. 29. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában a külső engem nem zavarna, elég elfogadó vagyok, inkább a személyiség, aki mögötte van. Szerintem, az ilyen emberek imádják a feltűnést, és ez nagyon idegesítő tud lenni. Nem bírom elviselni az olyan embereket, akik mindig magukkal vannak elfoglalva meg azzal, hogy mindig ők legyenek a középpontban. Nem illenénk össze.
2021. júl. 29. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Uhh... egyszerre kapott el a hányinger és a félelem!!
2021. júl. 29. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Most oszinten, mi ertelme az ilyen kerdeseknek? Provokacio. Atlagembernek ez a kulso lenyegeben felfoghatatlan, teljesen mas kategoria. Tavolrol ismerek feketere tetovalt szemgolyoju, mindenfele arctagitokkal rendelkezo pasit, bar o ezerszer "emberibben" nez ki, azert Magyarorszagon o is eleg szokatlannak szamit. Nyilvan a baratnoje se egy atlagos szomszed lany tipus. Legyenek boldogok az ilyenek egymassal.
2021. júl. 29. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nekem túl sok.
2021. júl. 29. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a kulso egy dolog, de az ilyen ember mar agyilag beteg. ez nem csupan extremitas, de konkretan fule, orra le van vagva, azt ne mondja nekem senki, hogy epelmeju ember ilyet tesz magaval.
2021. júl. 29. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán mondok ilyet (pláne emberre), de egyszerűen gusztustalan. Egy ilyen külsejű ember valószínűleg szellemileg sem százas.
2021. júl. 29. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az extrémitást. Már egy kis tetkó is kizáró ok. De valakinek biztos bejön.
2021. júl. 30. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!