Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt annyian, hogy a 35 felett a férfiak szakadtak?
Figyelt kérdés
30as nő vagyok, magamnál 10-12 évvel idősebb férfiak között szoktam keresgélni. Egyáltalán nem vettem azt észre, amit itt sokan írnak, hogy 35 felett zömében szakadt, ápolatlan meg elhízott férfiak vannak. Exem 45 éves volt, jóképű, izmos. A mostani pasim 46 éves, szintén jól néz ki, menő vállalkozása van. A társkeresők is tele vannak sármos, befutott negyvenesekkel. Sokkal jobbak mint a harmincasok.2021. júl. 26. 18:18
11/17 anonim válasza:
Vidd őket nyugodtan, nekünk megfelelnek a csóró fiatalok is.
12/17 anonim válasza:
Egy férfi attól jó, hogy mit birtokol? Sokat lehet itt fiatalként tanulni tőletek. Ártatlan kis fiús lelkem még azt hitte, a személyiség számít. Csak nem értem más kérdések alatt miért akkora bűn feltetelezni hogy a férfit a birtokolt dolgai miatt szeretik.
13/17 A kérdező kommentje:
A személyiség is számít, miért ne számítana. Viszont, ha nekem bejön egy 45 éves menő pasas, akinek én is bejövök, akkor miért ne lennék inkább vele, mint ugyanennek a fiatalabb, de csóróbb verziójával?
2021. júl. 26. 21:36
14/17 anonim válasza:
12 Ne legyél naiv! A nök tagadnak minden áron.
De igazuk van,mert nem a pénz kell nekik speciel,hanem a rajta megvásárolt luxus.
15/17 Noren1989 válasza:
Kamu lesz ez...ekkora pofonért egy harmincas nő nem jön hàzhoz 😆😅😂
16/17 anonim válasza:
Lerí, hogy férfi írta ki a kérdést.
Viszont az is igaz, hogy mindkét nem el tud itt borulni és teli szájjal szidja a másik nem külsejét...
17/17 anonim válasza:
"de társkeresőn nagyon is jó 40-es pasikat lehet találni, saját céggel, üzlettel."
8 évig társkeresőztem, első körben komoly szándékkal, aztán látva a felhozatalt már nem. Leléptem ezekről az oldalakról jó pár éve, de pár hete kipróbáltam 2 napra a twoo-t megint. Most mit írjak? A helyzet ugyanaz most is. Töröltem a profilt ismét. Szemüveggel sem láttam azt, amiről te itt írsz. 😀
40-es N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!