Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért írják itt annyian, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják itt annyian, hogy a 35 felett a férfiak szakadtak?

Figyelt kérdés
30as nő vagyok, magamnál 10-12 évvel idősebb férfiak között szoktam keresgélni. Egyáltalán nem vettem azt észre, amit itt sokan írnak, hogy 35 felett zömében szakadt, ápolatlan meg elhízott férfiak vannak. Exem 45 éves volt, jóképű, izmos. A mostani pasim 46 éves, szintén jól néz ki, menő vállalkozása van. A társkeresők is tele vannak sármos, befutott negyvenesekkel. Sokkal jobbak mint a harmincasok.
2021. júl. 26. 18:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szakadtakkal nem is találkozol, nincsenek versenyben.
2021. júl. 26. 18:20
 2/17 anonim ***** válasza:
82%

Mert alapvetően igaz. Én nem hallottam még ezekről a sármos,befutott társkeresőző negyvenesekről sem. Ott meg egyébként is azt ír,olyan képet tesz ki bárki,aminek köze nincs a valósághoz. Meg egyébként az ilyen férfiak nem is szorulnak rá a társkeresőre.

Miért érzem azt,hogy férfi írta ki a kérdést?

2021. júl. 26. 18:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem veszed észre őket. Ez ugyanaz, mint mikor a férfiak nőt keresnek, ők sem MINDEN nőt látnak. Az ötvenéves vagy a százkilós vagy a hatgyerekes nők kiesnek alapból. Csak hát fordítva meg el van várva, hogy a konyhásnéni testalkatú férfiakat is találjuk vonzónak.
2021. júl. 26. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

a 35 feletti nők is elég nagy arányban azok

ez a magyar valóság

2021. júl. 26. 18:24
 5/17 anonim ***** válasza:
A gyakori és a valóság nem sűrűn van köszönő viszonyban ha feltűnt már ez bárkinek.
2021. júl. 26. 18:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Vicces kèrdès :D
2021. júl. 26. 19:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Èletemben nem làttam mèg 40 feletti jóképű fèrfit itt Magyarorszàgon, de biztos rengeteg van belőlük ha te mondod.
2021. júl. 26. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"30as nő vagyok,"

Jó lesz az 30-as Pistikének is.

2021. júl. 26. 19:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy egyesek férfinak fognak gondolni. Az utcákon tényleg sok a lepukkant, aputestű férfi, de társkeresőn nagyon is jó 40-es pasikat lehet találni, saját céggel, üzlettel.
2021. júl. 26. 20:28
 10/17 Noren1989 ***** válasza:
Na akkor most lehet talàlni, vagy sok van, vagy mizu? 😆
2021. júl. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!