Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem hordok divatos új ruhákat, hanem teljesen hétköznapi normál ruhákat hordok amik nem drágák de nem is szakadtak stb akkor semmibenéznek a lányok?
ugyan, nem ez a lényeg... nekem lányként nincs pénzem draga ruhákra, viszont: a turikban minden márkás, csk annyi h használt. nekem szinte minden Zara, George, Tally Weil, UCOB stb cucc onnan van. :P
am a Grendel Lajos rokonod?
Akik semmibe néznek ezért, azok nem lányok, hanem felszínes, ostoba, pénzéhes ri.bancok.
Amikor azt mondjátok, hogy "lány", akkor nem a mindent kirakatba tévő, műhaj-műköröm-műszempilla plázacicákra kell érteni? Értem én, hogy ők a kívánatosak, menők, meg amúgy is: blokkolnád. :)
Csak akkor ne sírjál, hogy a "lányok".
Normális, hétköznapi ruhákat hordó, egyszerű, természetes, kedves lányoknál kéne próbálkozni. Ennyi.
Max. nem eszi meg a fene a haverjaidat, hogy micsoda ribizlit sikerült levadászni, de feltételezem, nem ez a lényeg. Ha meg igen, akkor jól elleszel te egyedül... Meg mi lányok jól elleszünk nélküled.
Nekem nem fontos a ruha egy pasin, csak igényes legyen. Kondi az fontosabb, ruha nélkül nézz ki jól, ne ruhában ;)
18/L kondis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!