Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Petite lányok vagy normál alkatúak vagy telt alkatúak jönnek be? Miért?
Tehát a kérdés: milyen alkatú lányoknak nem tudtok ellenállni?
1. A (sokszor nagyon) vékony, abszolút törékeny lányok ('petite')
2. A normálisan vékony, de némi felesleggel, közepes mellekkel rendelkezők
3. A teltebb, husisabb, nagymellűek
És miért? Kort, nemet is, ha kérhetem :)
1,2
Nagy duda nem kell nekem, a törékenységet kedvelem, de ha minimális husika van, az sem baj.
Férfi vagyok és a korom ismeretlen.
2.
az első túl vékony, a 3 azért telt/husis, mert lusta, vagy nem tud parancsolni a gyomrának
Nem az alakja miatt fogok együtt lenni egy nővel ezt elhiheted...
Az amelyiket elég értelmesnek és érettnek találom egy kapcsolathoz biztos nyertes. :D
26/F
Petite petite petite! ^^
Mert ez van belém kódolva születésem óta! Petie lányok Petie lányok Petie lányok Petie lányok Petie lányok Petie lányok!!! ^^ <3 *.* Nagggyon cukik a pepite lányok, plusz egy jó öltözködési stílus és én meghalok! :O
*petite
Na ezt elgépeltem. De az a lényeg, hogy puszilok minden petite lányt!!! <3 I love all of you forever! <3
Mindegyik volt, amelyik ki tud tartani mellettem. Amelyik amelyik szeret. Régen is így gondoltam.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!