Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pózól minden p*csa ugyan-úgy Facebookon?
A tipikus póz beállás! Mindenkinél ezt látom.
Mikor egyik vagy mind 2 kéz csípőre, kicsit oldalt állnak, és megemelik egyik lábukat lábujjhegyre.
Minden csajt így látok beállni a Hősök Terén, valamelyik partyban, vagy bárhol, ami nem közeli kép.
De mégis miért? Ez a divat p*csa beállás?
egyrészt igen
meg fantáziájuk sincs mást kitalálni
Mert tömegcikkek , egyik se különb a másiknál.
20f
Ez az év legjobb és legnormálisabb kérdése! Engem is érdekelne egy komoly válasz ezzel kapcsolatban...
Sőt, mostanában nem is egyedül, hanem 3-4 csaj pózol így ugyanazon a képen. Ezek tényleg p.csák?
"Ez az év legjobb és legnormálisabb kérdése!"
Köszönöm! Én is régóta ezen gondolkozok!
Habár azt csinál mindenki amit akar, de érdekel, miért nem egyediek.
Nem kockáztatnak.
A bevált sablon tökéletes a tükörfényképes sablon fiúknak.
Hát, nekem már egész kiskorom óta megvan ez a beállás, ha valaki egy képnél azt kérte, pózoljak, nálam is ez az első. Meg nekem tök kényelmes is, szerintem a lányoknál ez kódolt valami. :) Pedig nem vagyok divatp*csa, nem szoktam bulizni járni, de ha barátnőkkel akarunk közös képet, van hogy mi is így állunk be. Csak jobb, mintha zsbbretett kézzel, vagy bigyázzban állnánk. :)
Bár a kérdés amúgy tényleg érdekes, ezen eddig még nem is gondolkodtam :)
*zsebretett és vigyázzban
És még annyi, hogy szerintem az rosszabb, mikor a csajok fényképezéskor bemutatnak vagy csücsörítenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!