Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen szakadtam xdd szerintetek vicces?
Figyelt kérdés
A barátom egy másik suliba jár 10.-es nem volt nagyon barátnöje mivel cukorbeteg de én ezzel nem törödök mert tudok rà vigyázni egyik nap a .....ja nem mondtam hogy ên 7.-es vagyok na szóval egyik nap a fülembe jutott hogy azt hitték hogy bu*i (mert sokáig nem volt bnöje) és mondták hogy már tudják hogy nem b*zi hanem ped*fil xd egyszerre szakadtam a nevetéstôl és egyszerre sajnáltam is mit csináljak hogy ne nevezzék öt pedo*ilnak?2013. máj. 17. 08:54
1/19 anonim válasza:
szóval már lassan 17 éves lesz és 13 évessel jár. gratulálok neki...
2/19 A kérdező kommentje:
Õ 16 éves én meg 14 szerintem te nagyon buta vagy..... a kor nem számut ha szeretjük egymást :/
2013. máj. 17. 09:10
3/19 anonim válasza:
na ja :) én is mondanám neki h pedofil
xxd
5/19 A kérdező kommentje:
Nem xd mivel 14 vagyok x'dd
2013. máj. 17. 09:18
6/19 anonim válasza:
Ha 14 vagy, akkor nem pedofil legalábbis jogilag nem.
7/19 A kérdező kommentje:
Jó nekem nem is az a problèmám mert csak 2 év van köztünk a bnömnek a pasija 18 éves szóval ....... nekem az a problémám hogy pedofilnak nevezik és hogy mit csináljak hogy ne nevezzék annak ?
2013. máj. 17. 09:22
8/19 anonim válasza:
de értelmileg nincs a toppon....drágaság, téged meg 14 évesen kihasznál (tudom, te nem így gondolod, szeret meg minden, de ne gyere ide vissza sírni, hogy lefektetett és otthagyott.....tudom, én is voltam 14, van egy húgom is, barátnőim is voltak 14 évesek....de úgysem hiszel nekem, így hát a saját károdon fogsz tanulni)
9/19 A kérdező kommentje:
Van annyi eszem hogy nem fekszem le vele na meg rég ismerem nem mindenki olyan mint ahogy te elképzeled de azért kösz a figyelmeztetêst megfogadom
2013. máj. 17. 09:26
10/19 anonim válasza:
Jézusom, de sötét vagy.:D Azért a barátod sem lehet semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!