Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen szakadtam xdd szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen szakadtam xdd szerintetek vicces?

Figyelt kérdés
A barátom egy másik suliba jár 10.-es nem volt nagyon barátnöje mivel cukorbeteg de én ezzel nem törödök mert tudok rà vigyázni egyik nap a .....ja nem mondtam hogy ên 7.-es vagyok na szóval egyik nap a fülembe jutott hogy azt hitték hogy bu*i (mert sokáig nem volt bnöje) és mondták hogy már tudják hogy nem b*zi hanem ped*fil xd egyszerre szakadtam a nevetéstôl és egyszerre sajnáltam is mit csináljak hogy ne nevezzék öt pedo*ilnak?

2013. máj. 17. 08:54
1 2
 11/19 Boldogság Bár ***** válasza:
nem gáz a korkülönbség. Azt meg, hogy ne nevezzék pedofilnak úgysem tudsz mit tenni ellene, mert az ilyen korú fiúk csak arra mennek, hogy mindenkit cikizzenek :(
2013. máj. 17. 09:47
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy te hogy vagy 14 éves hetedikben? Én anno 12 voltam...
2013. máj. 17. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez tényleg pedofil
2013. máj. 17. 09:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is 14 voltam 7.-ben mivel az oviban a nagycsoportot kétszer jártam. 15 voltam amikor az általános iskolából ballagtam. Inkább Te hogy lehetteél 12 éves 7.-ben? 5 évesen kezdted a sulit? Normális esetben a gyerek 13 éves 7.-ben és 14 évesen ballag az általánosból.
2013. máj. 17. 10:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz a korkülönbség, amúgy meg egy 18 éves fiúnak, kb annyi esze van ,mint egy 14 éves lánynak, bocs az időben érő vagy korábban érő srácoktól....a két év meg tök reális, sőt később még kevés is lehet.Ha kinézték már maguknak, nem tehetsz semmit, valamiért mindig csúfolni fogják,ha nem ezért,majd másért.
2013. máj. 17. 10:35
 16/19 anonim ***** válasza:

14-es: Én alapjáraton évvesztes lettem volna, mivel nyári születésű vagyok, de nem tartottak vissza oviban, mert az értelmi szintem megfelelő volt, hogy első osztályba mehessek. 6 évesen jártam az elsőt, így ki is jön, hogy lehettem 12 hetedikben. 13 évesen felvételiztem és ballagtam... 14 évesen lettem kilencedikes.

Az mondjuk tény, hogy a legfiatalabb voltam az osztályomban, de nálunk csak az volt 14 hetedikben, aki visszabukott...

2013. máj. 17. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletesen összeilő pár vagytok.
2013. máj. 17. 12:37
 18/19 anonim ***** válasza:
*összeillő
2013. máj. 17. 12:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönõm az értelmes vàlaszokat ja és engem oviban középsöben tartottak vissza de nem azért mert hülye vagyok hanem mert én korán keztem az ovit mivel a szüleim fontos emberek nem volt sok idejük rám :((
2013. máj. 17. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!