Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi eselye van egy atlagis kismellu magyar 40 eves munkanelkuli nonek panelben lakva ket gyerekkel felszedni egy 36 eves, magas, jokepu,notlen,gyerektelen milliardos ferfit aki kaliforniaban el?
Figyelt kérdés
Nem akarkit, konkret kiszemelt van.2021. júl. 26. 17:39
11/21 anonim válasza:
Ha ő írt rád, akkor inkább egy nigériai hapsit képzelj el, annyi pénzzel, amennyit sikerült a h.lye, naiv fehér tyúkoktól kicsalnia...
12/21 A kérdező kommentje:
En irtam ra, de egy email valtas utan lekoptatott
2021. júl. 26. 18:12
14/21 anonim válasza:
Hát ha lekoptatott akkor kerek 0 esélyed van bármire.
15/21 A kérdező kommentje:
Szexet ajanlottam, de fotot kert, azt meg nem kuldtem el mert meg tulsulyos is vagyok,plusz 17 kg
2021. júl. 26. 18:23
16/21 anonim válasza:
Ha tényleg milliárdos akkor jobbnál jobb nőket dug minden nap. Ma most nem fog ide leutazni, hogy veled keféljen. Akkor se ha jó nő vagy.
17/21 anonim válasza:
Jaj még mindig etetitek? :D mindjárt kiderül, hogy lába sincs meg persze kopasz és vak.
18/21 anonim válasza:
Tudod miért hiszem azt én is, hogy csak troll vagy?
Szerinted hány 40es, elvált, magyar, munkanélküli panelanyunak van meg egy fiatal külföldi milliárdos privát elérhetősége? Itt sántít a story, nem is kicsit...
Inkább azt írd le, hogy mi motivált a kérdés kiírására.
19/21 anonim válasza:
Semmi. Még egy falusi zsírdisznónál se sok...
20/21 anonim válasza:
Nagyon vonzó ajánlat vagy. Még én is jobb csajokat szerzek, pedig nem egy amerikai császár vagyok. Az élet eluszott bástyanővérem, szopás van, de nem valódi pénisszel, sajnálatodra. Sok sikert a felnövéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!