Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöltem ismerősnek azt aki tetszik nekem, de nem írt semmit. Nem érdeklem?
Visszaigazolt mert ismerjük egymást, de nem írt semmit sem.
Néha úgy viselkedik mint akinek tetszem, néha úgy mint akinek nem. Ha titeket bejelölne az aki tetszik nektek akár egy picit is, írnátok neki valamit?
Szia!
Hát, találkoztunk párszor azóta, de nem mertem neki semmit mondani. Sokat beszélgettünk, hülyültünk meg hasonlók, de semmi. Aztán mikor már "hosszú ideje" (ami kb 1 hét, de nekem hosszúnak tűnt) nem találkoztunk nem bírtam őt kiverni a fejemből, és írtam neki, hogy hogy van, milyen a sulija, hogy alakulnak azok a dolgok amiket eltervezett. Belépett, de nem olvasta el. Aztán eltelt 2 nap, megint belépett és elolvasta, de nem válaszolt...Ez szombaton volt. Most már nem fog válaszolni, de én hülye még mindig várom, hogy hátha...
Csak tényleg olyan rossz, mert mikor elköszöntünk utolsó nap mikor találkoztunk, kedves volt, mondta hogy szurkol a vizsgám miatt (még mindig vezetés :D ) de válaszolni nem képes...Én pedig még mindig úgy érzem beleestem. :(
De azért ez olyan gáz, hogy arra nem képes, hogy válaszoljon egy "Köszi megvagyok, ez és ez van" üzenetet.
Tényleg még ha nem lettünk volna amúgy beszélőviszonyban, akkor megértem hogy nem ír vissza, de ez a lekoppintás olyan kellemetlen. Mondjuk szerencsére (illetve nekem annyira nem szerencse) már nem találkozunk többször, így nem kell beszélnünk, de sajnálom...
Ráadásul így most már egyértelmű, hogy tetszett nekem.
Szerintem még reménykedhetsz, h ír. Szoktam én is olyat csinálni, h elolvasom, de nem írok vissza rá, csak pár nap múlva.
De ha mégse, akkor biztos fogsz találni még olyat, aki hasonló érzelmeket vált ki belőlled, és ez kölcsönös is lesz ;)
Köszi a biztatást, de ha érdekeltem volna akkor azonnal visszaírt volna, és ennyi nap elteltével már nem fog arra emlékezni, hogy egyáltalán írtam neki.
De legyen úgy ahogy mondod, hátha....És remélem találok egyszer valakit, akinél kölcsönös lesz a dolog.
És veled mi a helyzet? :) Sikerült találkozni azzal a lánnyal?
:D
Hát majdcsak találsz olyat aki ismeri :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!