Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejelöltem ismerősnek azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem ismerősnek azt aki tetszik nekem, de nem írt semmit. Nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Visszaigazolt mert ismerjük egymást, de nem írt semmit sem.

Néha úgy viselkedik mint akinek tetszem, néha úgy mint akinek nem. Ha titeket bejelölne az aki tetszik nektek akár egy picit is, írnátok neki valamit?

2010. aug. 28. 10:05
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Félénk szerintem egy kicsit ez igaz. De sok barátja van, sokan kedvelik. Mondjuk attól függetlenül lehet félénk, de én mégfélénkebb vagyok :/

Én is gondoltam rá, hogy megemlítem neki egyszer, hogy ha gondolja találkozhatnánk valahol valamikor, de nem akarok nyomulós lenni, meg az olyan gáz ha visszautasít. Igaz most a jövőhéten nem találkozunk, és azután meg kezdődik a suli, szóval jó esetben kb 2 hét múlva találkozunk 1-2 alkalommal és vége. Olyan nagy veszteni valóm nincsen. Lehet nagy bociszemekkel megkérdezem, hogy "fogunk-e még találkozni?" vagy úgy, hogy "akkor már nem is találkozunk többször?" és ebből hátha alakulna valami. Az lenne ezzel a ciki ha nem esne le neki... :D

Esetleg még ha tudnál valami jó ötletet adni ami ilyen hasonló? A barátnős nem jó, mert nincs olyan barátnőm aki kisegítene...

2010. aug. 28. 13:12
 12/36 anonim ***** válasza:
Pedig csak az lesz, h neked kell kezdeményezni :D Hülyén hangzik, de ez van :P Ezzel olyan nagyon nyomulósnak nem lehet lenni, azt meg ha le akar rázni úgyis észreveszed
2010. aug. 28. 13:28
 13/36 A kérdező kommentje:

Na igen, igazad van. Hát akkor 2 hét múlva (ha egyáltalán találkozunk még) összeszedem magam és mondok neki valamit...

Végülis többször már úgysem találkozunk, majd letörlöm mindenhonnan ha lepattint :D

2010. aug. 28. 13:40
 14/36 anonim ***** válasza:
Ahogy észreveszem kicsit 'nehéz esetek' vagytok mindketten :D ;)
2010. aug. 28. 14:12
 15/36 A kérdező kommentje:

Inkább én vagyok a nehéz eset. De én nagyon... :S :D

Az a baj, hogy mindent túlbonyolítok, meg parázok mindentől hogy "mi lesz ha..." meg félek attól ha elrontok valamit, meg mit fognak rólam gondolni és még sorolhatnám.

Szóval nagyon görcsölős vagyok. Önbizalmam nincs semmi, barátom is csak 1 volt eddig. Olyan pasi társaságában nem tudom hogyan viselkedjek aki tetszik, emiatt alig merek megszólalni. Vele nagy nehezen magamhoz képest már oldottabb lettem, de még mindig nem vagyok olyan mint amilyen szeretnék lenni. Hát ez a baj velem...

2010. aug. 28. 15:04
 16/36 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzetet. Nagyából nálam is ez van, csak nektek annyi h legalább ismeritek egymást.
2010. aug. 28. 15:10
 17/36 A kérdező kommentje:
Miért, nálad mi a helyzet? Mesélj ha gondolod. Ha már eddig én nyavalyogtam...
2010. aug. 28. 15:19
 18/36 anonim ***** válasza:
Lényegébe csak annyi, h van egy lány, akivel régebben egy buszon jártunk, egy buszmegállóba is szálltunk fel, úh nem lakik messze, de nem tudtam összeszedni magam, h odamenjek hozzá. Mióta nem járok busszal azóta arra gondolok, h mi lett volna ha... Sehol nem találtam meg, egyik közösségi oldalon se. Annyit elértem, h én is letöröltem magamat :D
2010. aug. 28. 15:57
 19/36 A kérdező kommentje:

De miért nem jársz azzal a busszal? :D Gondolom suliba jártatok azzal a busszal, és hátha szeptemberben megint sikerülne összefutnod vele. Vagy nem?

Amúgy ez így tényleg nehéz...Teljesen megértem, én sem mernék leszólítani egy idegent. De láttál rajta valami olyasmit, hogy esetleg bejönnél neki?

És tényleg igazad van, nagyon rossz ez a "mi lett volna ha" érzés. Eddig az esetek 99%-ában így voltam.

Ha találkozom azzal a fiúval valamit mondani fogok neki, mert nem akarom, hogy megint ez legyen. Így legalább tisztán látom majd a dolgokat.

2010. aug. 28. 16:10
 20/36 anonim ***** válasza:
Már április óta nem járok busszal, egyéb körülmények miatt :$ Olyan egyértelműen nem is tudnánk kimutatni egymásnak, h na jöhet a következő lépés, m ahogy észrevettem, ő még gátlásosabb, mint én :( Mihelyst odakerült a sor, h na szemezés, vagy valami jel, mindketten másfele kezdünk el nézni, és ez többször is egy alkalommal :(
2010. aug. 28. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!