Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejelöltem ismerősnek azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem ismerősnek azt aki tetszik nekem, de nem írt semmit. Nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Visszaigazolt mert ismerjük egymást, de nem írt semmit sem.

Néha úgy viselkedik mint akinek tetszem, néha úgy mint akinek nem. Ha titeket bejelölne az aki tetszik nektek akár egy picit is, írnátok neki valamit?

2010. aug. 28. 10:05
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Te írtál neki? Ha nem ő miért írjon vissza? Ő a lány?
2010. aug. 28. 10:07
 2/36 anonim ***** válasza:

Én nem.Nemszeretem a neten való ismerkedést.Ha találkoztok valahol köszönj rá...Persze lehet ő nem ilyen és tényleg nem érdekled.Nem nagyon írtál le semmit.

Hány évesek vagytok?Ismer téged a srác vagy csak látásból?Beszéltetek már?

17/L

2010. aug. 28. 10:09
 3/36 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány, ő a fiú :D Én 20 vagyok, ő 19 éves.

Ismerjük egymást, de csak futólag. Egy helyen dolgoztunk a nyáron. Kb annyira ismerjük egymást, hogy munka előtt és után, illetve szünetben beszélgettünk. De ilyen általános dolgokról, ráadásul kettesben nem is nagyon voltunk. Amúgy jóban vagyunk, de tényleg csak ilyen szinten.

Már 2 hete, hogy nem találkoztunk és én akkoriban mondtam neki, hogy ezen a héten fogok vizsgázni vezetésből. Mondta, hogy majd szurkol, hogy sikerüljön. Én igazán arra számítottam, hogy bejelölöm és majd érdeklődni fog vagy valami, de semmit sem írt. Szóval gondolom nem érdekli. Oké, személyesen az előző vizsgámat rögtön megkérdezte, hogy na hogy ment, de mást vártam most :D

2010. aug. 28. 11:47
 4/36 anonim ***** válasza:

Biztos elfelejtette :P

Am sikerült?

19/F :D :P

2010. aug. 28. 12:08
 5/36 A kérdező kommentje:

Jah, inkább nem érdekli :/

Igen sikerült :D

2010. aug. 28. 12:10
 6/36 anonim ***** válasza:
Grat, de csak óvatosan az utakon :D
2010. aug. 28. 12:18
 7/36 A kérdező kommentje:

Óvatos leszek. ;) :D

De amúgy szted ha úgy érdekelném akkor írt volna? Vagy te fordított helyzetben írtál volna annak a csajnak aki tetszik neked? :D

2010. aug. 28. 12:36
 8/36 anonim ***** válasza:

Ha tetszene, akkor minden alkalmat megragadnék, h beszélhessek vele, mégha csak egy mondat erejéig is.

Szerintem írj rá, h sikerült, és amit visszaír abból lelehet venni valamit. Ha csak annyit ír h fasza, vagy valami ilyesmivel letudja, akkor részéről felejtős a dolog.

2010. aug. 28. 12:44
 9/36 A kérdező kommentje:

Hát ez az, mások is ezt mondják, hogy akkor minden alkalmat megragadna hogy írjon....

Úgy kellett volna, hogy mikor bejelöltem akkor írjak neki, hogy sikerült, csak nem akartam egy dicsekvős p*csának tűnni :D Meg úgy gondoltam hogy minek írjam meg, ha ő nem kérdezi.

De másik dolog meg az, hogy egyszer már írtam neki, mert valamit akartam tőle kérdezni. Akkor válaszolt elég kedvesen (amúgy élőben is nagyon kedves) de semmi mellékes dolgot nem írt. Aztán eltelt 1 hét, és egy másik oldalon bejelölt. És bár nekem tetszik, én sem írtam neki :D Szóval lehet ő is azért nem írt...Na jó persze, lehet csak nyugtatom magam, meg próbálok valami mentséget keresni arra hogy érdeklem-e vagy nem.

2010. aug. 28. 12:54
 10/36 anonim ***** válasza:

Nem lehet h félénkebb egy kicsit, és azért nem mer írni, m fél h visszautasítod?

Am te is elhívhatod valahova, ha más nem azzal, h mész a barátnőddel valahova, és jó lenne ha lenne melletetek egy erős valaki, ez neki is ad egy kis önbizalmat, és hátha kezdeményezőbb. Barátnőddel megbeszélheted, h egy kicsit hamarabb menjen el, vagy vonuljon félre, onnatól kettesbe vagytok, a többi meg adja magát, ha tényleg úgy érez ő is

2010. aug. 28. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!