Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejelöltem ismerősnek azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem ismerősnek azt aki tetszik nekem, de nem írt semmit. Nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Visszaigazolt mert ismerjük egymást, de nem írt semmit sem.

Néha úgy viselkedik mint akinek tetszem, néha úgy mint akinek nem. Ha titeket bejelölne az aki tetszik nektek akár egy picit is, írnátok neki valamit?

2010. aug. 28. 10:05
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Ugyanez vagyok én is :D :( És ez nagyon rossz...Pont ezzel a fiúval volt olyan többször is, hogy távol ültem tőle, és mikor ránéztem akkor engem nézett. De úgy, hogy a fejét nem fordította felém, hanem csak a szemét. (na érted, szóval csak a szeme sarkából nézett engem) de mikor ránéztem rögtön elkapta a fejét. Én meg olyan vagyok, hogy csak akkor merem nézni, ha ő nem veszi észre. Sokszor volt, hogy csak előttem állt és úgy mertem őt nézni, hogy háttal volt nekem. Amúgy pedig ha beszélgettünk ide-oda pillantgattam. Nagyon ritka volt, hogy a szemébe néztem volna...Meg úgy viselkedtem néha mintha utálnám, közben meg a gátlásosságom miatt zavarban voltam, és a "kellemetlen" helyzet miatt akartam szabadulni...Áhh annyira hülye vagyok. Most meg bánom.

De ha április óta nem láttad, akkor jobb lenne továbblépni rajta. Vagy pedig járj azzal a busszal még ha nincs is arra dolgod :D Hátha összefutsz vele. És esetleg úgy nem találhatnád meg, hogy pl végig gondolod hogy azzal a busszal amivel ő járt suliba, arra milyen iskolák vannak? Megpróbálhatnád a suli honlapján megtalálni vagy ilyesmi. Nekem ez egyszer bejött már :D

2010. aug. 28. 16:57
 22/36 A kérdező kommentje:
Hűű mennyit írtam :D Bocsi
2010. aug. 28. 16:58
 23/36 anonim ***** válasza:

Nem tudok túllépni rajta, m tudom, h itt lakik tőlem max 10perc sétára, és bármikor összefuthatnánk. Úh nem olyan egyszerű túllépni rajta, mintha a városba láttam volna 1x. Egy kertvárosba lakunk, ami a városhoz tartozik, és ez a busz, csak a város széléig visz be, ahonnan mehet bármerre.

Szerintem ha tényleg így van te is bejössz neki, csak ő se egy kezdeményező típus. Am MSN vagy valamin nem tudtok hamarabb beszélni? m ott lehet könnyebben megnyílnátok egymás felé.

2010. aug. 28. 17:10
 24/36 A kérdező kommentje:

Jaj értem. Hát akkor tényleg csak annyit tudok mondani, hogy bizakodj benne, hogy hátha össze fogtok még futni. Csak hát könnyű azt mondani...

Gondoltam, hogy valami ürüggyel felvetetem vele magam msn-re, de nem mertem neki mondani :D Amúgy ott tényleg könnyebb lenne.

2010. aug. 28. 17:43
 25/36 anonim ***** válasza:
Myvipen iwiwen nincs kint? Am tényleg neked kell kezdeményezni. Ha kint van vedd fel, van pár dolog amivel lehetne nyitni.
2010. aug. 28. 17:49
 26/36 A kérdező kommentje:
Nem nincs kint neki sehol sem. Meg nem is merném felvenni csak úgy :D De tényleg ha találkozunk összeszedem a bátorságomat. Csak tényleg rossz, mert biztos nem leszünk kettesben, szóval nehéz lesz megoldani, de majd kitalálok valamit.
2010. aug. 28. 18:04
 27/36 anonim ***** válasza:

Mered, nem mered ő jobban zavarba van mint te :D

Am sok sikert, remélem azért nektek összejön a dolog

2010. aug. 28. 18:18
 28/36 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondod ő is zavarban volt. Lehet, de én jobban :D

Köszi, aranyos vagy, hogy szurkolsz. :)

Azért én is szurkolok, hogy találkozz még vele, ha már ennyire nagy hatással volt rád.

2010. aug. 28. 18:24
 29/36 anonim ***** válasza:
;)
2010. aug. 28. 18:55
 30/36 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült valamit összehozni azóta?
2010. szept. 13. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!