Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy ilyen alkatú lánnyal, hányast adnátok rá egy 10-es skálán?
2021. júl. 25. 17:12
2/18 anonim 

válasza:

Kb. csak a válla meg a bokája látszik :/ Alig látni az alakját :S
3/18 anonim 

válasza:

7/10
Nem tudom, hogy randiznék-e vele, a személyisége nem látszik a képen.
4/18 anonim 

válasza:

Szép 10/8 de hát az a zászló....
5/18 anonim 

válasza:

Ilyen alkatúval igen. Vele nem (zászló miatt, mert teljesen ellentétes a világlátásunk, ami végett normális kapcsolat nem alakulhatna ki.)
6/18 anonim 

válasza:

Próbakép mindenképpen. Minden szerelem így kezdődik.
7/18 anonim 

válasza:

Most ez egyes típusú személy vagy kettes? Gender mi? Fiú vagy lány? Erre gyorsan válaszolj, mert hamarosan be lesz tiltva ez a két szó. Lehet hogy lánynak néz ki, de farka van. Lehet hogy lány, de a lányokat szereti. Teljesen bizonytalan vagyok.
A szivárvány nálam kizáró tényező, így konkrétan ezzel a lánnyal tuti nem randiznék, a beteg liberális gondolkodás és ennek majmolása nálam ignorál mindent. Nem, nem vagyok náci, én semleges maradok, a szélsőségeket kerülöm.
9/18 anonim 

válasza:

Ha az arca nem csúnya, az alakja alapján igen, pont ilyen az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!