Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Miért nem engedtitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért nem engedtitek el a nőt, ha nem akartok tőle semmit? Miért jo ez nektek?

Figyelt kérdés

Azt senki ne írja h mert legmelyén akar.

Ebben vagyok. Megmondta h nem akar belevágni semmi komolyba. Megmondtam h rendben, viszont kalandozgatni nem szeretnek. Erre jön utánam, irogat. Aztán mikor kezdek megpuhulni ujra eltunik.

Nyilván másodszorra mar nem engedek neki, de érdekelne h ilyenkor mi megy végbe bennetek??

2021. júl. 25. 16:14
 1/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Tiltsd le mindenhol, az ilyennek max. egótuningra vagy jó, mert érzi, hogy többet akarnál tőle holmi szexnél. Tőled egyébként sem akar kapcsolatot, úgyhogy minek is tartod vele a kapcsolatot. Koptasd le a gyászba, szórakozzon mással.
2021. júl. 25. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy az irogatásban nincsen semmi. Próbálkozik, mert valószínű érzi rajtad, hogy előbb utóbb beadnád a derekadat. Ha legközelebb ír, írd meg neki, hogy nem egymást keresitek, feleslegesnek érzed, hogy beszélgessetek továbbra is. Ha utána is írna, akkor ne írj vissza vagy tiltsd le.
2021. júl. 25. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozik, hátha. Tudod, ha úgy adod elő, ahogy írtad, abból az jön le, hogy kezdenél vele, ha komolyan gondolná, vagyis valamilyne szinten legalább tetszik neked. Na innen jön az a fejében, ha úgyis tetszik neked, akkor esetleg be tudna fűzni egy kis kalandra.
2021. júl. 25. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokaknál nincs mögötte semmi ok. Sodródik az árral, nem őszinte, mert nem akar megbántani, kedvességből azt mondja, amit hallani akarsz. A másik fél pedig kombinál.
2021. júl. 25. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Ha egy no nem adja be a derekát. Az soha nem jelenti azt hogy kesobb se adja be.

Eleg a kapcsokattartas csak. Mert ha majd szakit vagy unatkozik vagy akármi miatt meggyengul akkor sanszos h befűzheto is lesz.

Sok csak van igy a pasiknak(talonban ismeros csajszik), hogy most ugyan nem is jön vele össze, sot lehet bnője mellett nem is fontos, de aztan barmikor barmi alakulhat attol kesobb.

2021. júl. 25. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
*sok csaj van
2021. júl. 25. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

*foly Szoval teljesen soha nem ignoralnak egy nőt sem általában. Mindig hagynak kiskapukat hogx a nő ha egyszer is nyitna akkor azert őott van.

Nekem megmondta nem egy srac kerek perec azt is hogy nem baj ha van barátom vagy más erdekel most meg most masba vagyok szerelmes, szivesen várakozik es sorban áll. Tudjam mindig hogy barmikor elerhető nekem ha akarom.

Adig is szivesen ugranak ha epp csak mint haver kellenek. Kozben csajoznak is meg minden. De mindig ott vagyok talonban. Ha kell nekem akkor startrakészek.

2021. júl. 25. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!