Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy folytassuk a kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy folytassuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Van egy pasas, akivel pár napja ismerkedtem meg munka ügyben. Jól elbeszélgettünk, ezért be is jelölt másnap facebookon ismerősnek. Akkor én ráírtam cseten, elkezdtünk beszélgetni, el is hívott egy workshopra munka kapcsán következő hétre, de nyaralni leszek így nem tudok menni. Sok mindent írt magáról, és nagyon érdeklődő volt az irányomba. Utalt rá, hogy találkozhatnánk, én nem zárkóztam el, de konkrétan nem hívott el így igent sem mondtam. Ez volt első csetelésünk alkalmával. Aztán este elköszönt és másnap rám írt, de csak munkaügyben küldött át valamit...utána szép napot kívánt és ennyi. Totál úgy jött le, hogy többet akar, mint munka. És igazából semmi oka munka miatt velem kapcsolatot ápolnia, mert tudja, hogy semmi beleszólásom a munkahelyemen a dolgokba. Melóban legközelebb kb. 1 év múlva találkozunk. Viszont most nem tudom, hogyan tovább.. én azt gondoltam, lesz folytatása, mert tökre úgy jött le, érdeklem. De mivel melóban még találkozni fogunk, gáz lenne, ha egyértelműen a tudtára adnám, hogy többet akarok és pofára esek...szóval randira hívni, sőt barátilag ráírni is necces.
2021. júl. 24. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen korosztály?

lehet hogy tapasztalatlan és próbálja összeszedni a bátorságát!!!

44F

2021. júl. 24. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
38 éves, munkában rangos pozícióban van, azt hiszem karrierista. Személyesen elég talpraesettnek tűnt, közvetlen volt mindenkivel, de mikor velem próbált kapcsolatot teremteni, látszott hogy zavarban van, én is zavarban voltam, kicsit bénáztunk is :'D
2021. júl. 24. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen idősen szerintem pontosan tudja mit csinál. Ha akar tőled valamit, akkor személyes találkozót fog kezdeményezni, ha eddig eljuttok, akkor van esély egy kapcsolatra. Szerintem ne kezdeményezz, mert ezzel felborítod a szerepeket, legyél türelmes. Ha minden nap ír és érdeklődik felőled akkor van esélyed nála, ha érzékelteted vele hogy amit ír az fontos számodra akkor ezzel bevonzod. Annyit megtehetsz, hogy néha érdeklődsz felőle, de ez ne legyen egyoldalú, az a jó ha kölcsönös.

1 voltam

2021. júl. 24. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!