Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van mindenki megdöbbenve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mindenki megdöbbenve amikor azt hallják tőlem hogy én már elengedtem ezt a csajozás dolgot és nem érdekel ez az egész?

Figyelt kérdés

Előzmények : Bő 10 év masszív kudarc, megalázások, siker gyakorlatilag csak nyomokban. Volt 1! db párkapcsolatom, a többi futó kaland, de abból se sok (egyszámjegyű)

Pár éve rájöttem rájöttem hogy sokkal jobban megérné elengednem ezt az egészet és abbahagytam a csajozást.

A nők olyanok számomra mára mint a férfiak, csak más neműek. Eszembe se jut nekik bókolni, udvarolni.

De amikor ezt meghallja valaki, rémüldözik hogy ez hogy lehetséges és ez szörnyű.

Pedig én így sokkal jobban érzem magam. Megszűnt egy nyomás, hogy nekem próbálkozni kell. Nem, nem kell.

Ha valami nem megy, nem kell erőltetni.

A szexuális vágy még megvan, de azt karban tartom maszturbációval, igazából még prostituáltra sincs szükségem.

2021. júl. 24. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
MIÉRT kellett töröltetni a Balázs-percek nicket? A legjobb nicknév volt.
2021. júl. 24. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Majd jön magától ha jönnie kell. Én is elengedtem ezt az egészet. Valszeg sosem fogok szerelmet találni, de én boldog vagyok így is.
2021. júl. 25. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!