Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi előtt arcszesz, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi előtt arcszesz, vagy szájvíz?

Figyelt kérdés

Esetleg mindkettő?

Még ha nem is közvetlenül randi előtt borotválkoznék, olyan jó férfias illatot ad az arcszesz a borostámnak.

Ti szoktatok rá kenni előtte?

2021. máj. 12. 18:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Ezeket nem csak randi előtt kellene használni, hanem mindig amikor szükség van rá.

Csak randi előtt kiemelt alapossággal.

2021. máj. 12. 18:04
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Ebből a kettőből lehet választani?
2021. máj. 12. 18:05
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Randi előtt nem beretválkozunk!

1.: A nők szeretik az enyhe borostát.

2.: Ha megvágod magad, véres lesz a ruhád, és kajáláskor nem szép, hogy a képeden folyik a vér, vagy ott egy ragtapasz.

2021. máj. 12. 18:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szükség az arcszeszre, akkor szerintem randi előtt felesleges csak az illata miatt a borostádra kenni. Akkor már használj inkább parfümöt. A szájvíz ártani nem fog.
2021. máj. 12. 18:08
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, én rosszul vagyok nőként a borostától...
2021. máj. 12. 18:08
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

3.

Milyen balfék vágja meg magát a mai életlen borotvákkal? Annyira túlvannak biztosítva, hogy szinte lehetetlen. Azt pedig nem hiszem el, hogy mindenki '60-as évekbeli klasszikus borotvát alkalmaz és cserélgeti a pengét néhány naponta.

2021. máj. 12. 18:10
 7/14 A kérdező kommentje:

Most nem a borotválkozáson van a hangsúly, elektromos borotvával csinálom 2,5 mm-es pengével. Mindig van egy pici szakállka.

Csak az illat miatt kérdeztem. Olyan férfias volt mindig amikor anno hagyományos borotválkozást csináltam.

2021. máj. 12. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szájvíz mindenképpen.

Arcszeszt nem ajánlom. Menjél el egy női barátoddal DM-be és vegytek minőségi parfümöt. Bízzad rá a választást, de arra készülj, hogy legalább 5 ezer forint lesz egy kis flaska.

2021. máj. 12. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nőként szeretem az arcszesz illatát, a férfi parfümökét/kölnikét nem mindet. Szájvíz nyilván sose árt.
2021. máj. 12. 18:46
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Feles, igazi magyar csajnak az kell!
2021. máj. 12. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!