Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen összejönnétek egy 33 éves férfival?
21 éves lány vagyok és megismertem egy 33 éves srácot, aki minden szempontból tökéletes számomra, kivéve a korkülönbséget, ami kicsit sok.
Szerintetek működhet?
"Ami főleg pozitív, hogy komoly kapcsolatot szeretne,"
Hát figyelj, egyik sem fogja megmondani, hogy csak dugni szeretne, szóval azért legyél résen.
A másik, hogy még élvezni akarja az életet, stb...stb... Elgondolkoztató, hogy mindehhez miért nem talált a saját korosztályában alanyt.
Ha anyagilag vitte valamire, és nem srác hanem férfi, akkor igen.
Szintén 21/L"
neked nem mind1? úgy is rúsnya vagy !
Mert a saját korosztályában már a gy betűs dolgokra mennek a csajok, nem arra, hogy élvezzék az életet.
Azt megtették huszonévesen. (Sokszor harmincas pasikkal.)
Nem az!
Az idosebb ferfiakat kedvelem en is. Kibuliztak magukat, tudjak mit akarnak, tapasztaltak, es nem utolso sorban; van egzisztenciajuk
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) sokat segítettek a döntésben, úgy vettem észre, hogy csak én agyalok hülyeségeken.
Hétvégét együtt töltöttük, összejöttünk :) sőt már szüleimmel is találkozott 😀 tudom korai, de véletlen ugyanarra a helyre mentünk ebédelni, kicsit fura volt élején, de jól alakult és mindenki szimpatikus mindenkinek :)
Nem hiszem, hogy csak meg akar d*gni, főleg, hogy ez az éjjel megtörtént :D és ma már megbeszéltünk egy újabb randit holnapra. Rendes randit, nem szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!