Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 26 éves fiúnak ciki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 éves fiúnak ciki vagy menő egy 33 éves csajjal együttlenni?

Figyelt kérdés
Egy mai kérdésnél olvastam az adott korkülönbségről.
2019. máj. 29. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, akkor teljesen semleges.
2019. máj. 29. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Az ciki ha meg ilyen dedos jelzoket aggat az emberi kapcsolataira. Ugy 15 evesen ebbol ki kene nonim
2019. máj. 29. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

26 évesen nem fiú, hanem normális esetben FÉRFI, az illető.

És egy FÉRFI számára nem ciki. És egy FÉRFI, nem is kérdez ilyesmit a neten!

2019. máj. 29. 17:23
 4/11 A kérdező kommentje:

A kérdés itt van lent valahol, nem a pasi a kérdező, hanem a nő.

Én magam is nő vagyok, és érdekel, hogy egy fiú hogyan vélekedik (mert az én szememben és koromban 26 évesen egy fiú igenis fiú).

39N

2019. máj. 29. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:

A 33 eves meg csaj, de gondolom te NO vagy mar a plusz hat eveddel XD

Ahh istenem.

2019. máj. 29. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
2 felnőtt ember, az ő dolgouk. Ne irigykedj!
2019. máj. 29. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Itt sok függ a körülményeken, nem mindegy milyen milyen az élethelyzetben helyezzük el a korkülönbséget. Pl egy pályakezdő 26 éves-hez lehet sok egy 2-3 gyerekes anyuka.

Amúgy én 27 vagyok, nekem már rég kiégett a szótáramból a "ciki" meg "menő" a párkapcsolatoknál főleg. De abban semmi gáz nincs a férfi oldalról, hogy ha a nő idősebb valamivel, sőt én fordítva fogtam fel mindig is.

Ráadásul én inkább erzem korban, és érettsegben közelebb a 30-as nőket, mint a huszonéves csajokat.

2019. máj. 29. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Én mindig jókat nevetek a szándékosan kisfiúzó és egyéb módon degradáló idősebb nőkön. :) Ezáltal akarnak többnek tűnni. Mondjuk az más kérdés, hogy sokan 40 felett is olyan gyerekesek/irracionálisak, hogy a kardomba dőlök. Mondjuk maga a kérdésed is alátámasztja amit mondtam.

Mindig idősebb nőim voltak és egyiktől sem hallottam magamra nézve a fiú jelzőt, egyszer sem.

7 év különbség felnőtt emberek között semmi.

2019. máj. 29. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
26 éves az nem férfi még hanem fiú. A férfi ott kezdődik, hogy már gyereke van, kocsija, lakása, jó munkahelye, határozott, tudja a céljait és tesz is érte. Egy 26 éves nincs ilyen fázisban. 40 év felett kezdődik a férfi kor.
2019. máj. 29. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:

#10: Ez jó nagy ökörség, remélem tudod.

Te a családapa definícióját írtad le. Mint írtam, az ilyen "nők", csak degradálni akarnak másokat, mert el vannak szállva maguktól. :)

Egy bizonyos kor felett egyszerűen nem hívjuk már fiúnak/lánynak az embereket, mert nem illik rájuk. Én valahol 25 év körül húznám meg ezt a lélektani határvonalat, nemtől és anyagi státusztól függetlenül. A hivatalos nyelvben pedig 18 év felett értik ezt az emberekre.

Plusz az ökörségek alapján amiket összehordtál, egy férfi, akinek sosem született gyereke vagy nem vett kocsit, nem is férfi. Ez netto baromság. Gondold át jobban.

2019. máj. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!