Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti ezt hogyan élnétek meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ezt hogyan élnétek meg?

Figyelt kérdés

Nincs túl sok önbizalmam, kb 1-2 hét chatelés után elhivott egy srác randizni. Bizonytalan voltam, de belementem, viszont próbáltam többször felhívni a figyelmét arra, hogy bár képek es videók alapján nem látszik, közel 100 kiló vagyok.

Azt mondta, őt ez nem érdekli.

Első körben ennek örültem, viszont azóta többször hangzik el részéről olyan megjegyzés, hogy ha a külső érdekelné nem is beszélnénk, illetve hogy ha csak simán ronda lennék és a személyiségem nem lenne emellé olyan, amilyen, akkor nem pazarolna rám időt, de szerencsére neki nem kell vonzalom a szexhez, a személyiségemet pedig kedveli.

Logikusan végig gondolva igaza van, de valahol mégis felmerül bennem az a gondolat, hogy minek randizzak valakivel, aki egyáltalán nem vonzódik hozzám.

Ugyanakkor azt hogy őszinte, és nem hazudik a szemembe, becsülnöm kellene, illetve ha ragaszkodnék ahhoz hogy olyan emberrel randizzak akinek tetszem, egyedül halnék meg.

Mégis elbizonytalanít néha ezekkel a megjegyzésekkel, pedig tudom, hogy inkább értékelnem kéne ezt a hozzáállást részéről, hogy nem felszínes.

Ti elmennétek , ha egyébként nagyon jól kijöttök? Illetve ha valaki volt már ilyen helyzetben, működött vonzalom nélkül a kapcsolat?

27/n

2021. júl. 23. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem mennék el. Nekem ebből az egészből az jön le, hgoy ha belemész a kapcsolatba, kb ez lesz a részéről ha neked bármi nem tetszik hogy "lehet menni, örülj hogy én szóba állok veled." Már most degradál kb, mi lesz akkor később? "neki nem kell vonzalom a szexhez" nyiltan kimondta tehát hogy külsőleg nem jössz be neki. Ebből nem lenne életképes kapcsolat.
2021. júl. 23. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább halnék meg egyedül, minthogy hagyjam, hogy valami gyökér aláássa az önbizalmam és tönkretegyen a passzív-agresszív, manipulatív, hányadék megjegyzéseivel. Már most sincs sok önbizalmad (különben szóba se állnál már vele), ne akard, hogy minden utolsó morzsája is eltűnjön.
2021. júl. 23. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Biztos, hogy nem randiznék ilyen pasival. Azért ne legyél ilyen kétségbe esett😅

Teljesen egyértelmű a kijelentése alapján, hogy amúgy csak szexre kellenél neki mert kB mindegy neki mibe ürít... Ezt írta le. Nem hiszem hogy komolyan gondolja, de egyébként sem lenne hosszútávú a dolog. Vagy te együtt tudnál lenni olyan pasival ha netán szóba jönne a kapcsolat is, hogy tudod hogy úgy néz rád, hogy kB semmi szépet nem lát benned? Hogy levetkőzöl előtte és semmit nem érez? Nem lát szépnek, vonzónak stb?

Ez undorító

Inkább 100xor egyedül mint 1 ilyennel....

Mondom ezt úgy hogy én 120kg vagyok, de nekem azért van önbizalmam, szóba sem állok ilyen gyökerekkel. Nem kell aggódni, hidd el jön jobb aki kívánni is fog, nem csak egy ürítő tartálynak néz.

28/N

2021. júl. 23. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudsz ilyen jól kijönni valakivel aki minden nap beléd rúg pusztán azért, mert élvezi? Szerinted mennyire kedvel, tisztel egy ilyen ember?
2021. júl. 23. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

"de szerencsére neki nem kell vonzalom a szexhez, a személyiségemet pedig kedveli."

Volt olyan nőm, akihez nem vonzódtam, olyan is volt a szex. Csávókám hazudik vagy csak nem ismeri önmagát. Én hagynám a fenébe.

2021. júl. 23. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal megszakítanám vele a kapcsolatot.
2021. júl. 23. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem vonzódik hozzád, csak a belsőd miatt, ne ma külsőd miatt. Lehet élőben úgy is bejössz majd neki.
2021. júl. 23. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jössz be neki ne randizz vele
2021. júl. 23. 19:25
 9/9 moozygoo ***** válasza:
100%

Tetszik neked ?

Ha igen menj randira.

Nem tetszik ez a mentalitás ?

Azt javaslom mielőbb szállj ki a dologból már most a legelején, kerek perec mond meg neki hogy neked ez így nem jön át.

2021. júl. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!