Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Tinder) Férfiak, ti ezt hogy élnétek meg?
Regisztráltam ma a tinderre.
Átlagos külsőm van, tehát azért egy pici pocak van. Az arcom az átlagostól kicsit helyesebb, leginkább a szemeim nem átlagosak, annál jóval szebb, ez tesz valamennyire különlegessé.
Egy viszonylag jó bemutatkozást írtam, dehát ezt nyilván nem olvassa el senki.
Naa a lényeg.
Egy olyan nő húzott jobbra, amit igazából nem tudok hova tenni. Külsőre eszméletlen, modell kategória. Eléggé extrovertált személyiség lehet, hiszen a profilképén félezer lájk alatt nincs is képe. Eszméletlenül sportos.
Egyátalán nem tudnám ezt viszonozni, tehát nem azonos a kategória külsőre, mint én.
Nyilván lehet az is, hogy csak a matcheket gyujti vagy bármi más.
Ráírtam facen az előbb, kérte, ha írnak neki akkor ott.
A lényeges kérdés az, hogy ti eltudnátok fogadni azt, hogy külsőre és észre is magas kategória valaki? Nem éreznétek magatokat kevésnek hozzá?
Tanult vagyok és relatív okos is, tehát ebben nincsen kisebbségi érzetem, viszont a külső, egyátalán nem vagyunk azonos kategóriába valóak.

Nem mondtam azt, hogy már meg is van! Egy továbbgondolt kérdés volt.
A KÉRDÉS EZ
A személyes momentum csak aláfestés.
A lényeges kérdés az, hogy ti eltudnátok fogadni azt, hogy külsőre és észre is magas kategória valaki? Nem éreznétek magatokat kevésnek hozzá?

örülj neki, a tinder néha váratlan dolgokat hoz :D
20F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!