Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » (Tinder) Férfiak, ti ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Tinder) Férfiak, ti ezt hogy élnétek meg?

Figyelt kérdés

Regisztráltam ma a tinderre.

Átlagos külsőm van, tehát azért egy pici pocak van. Az arcom az átlagostól kicsit helyesebb, leginkább a szemeim nem átlagosak, annál jóval szebb, ez tesz valamennyire különlegessé.

Egy viszonylag jó bemutatkozást írtam, dehát ezt nyilván nem olvassa el senki.

Naa a lényeg.

Egy olyan nő húzott jobbra, amit igazából nem tudok hova tenni. Külsőre eszméletlen, modell kategória. Eléggé extrovertált személyiség lehet, hiszen a profilképén félezer lájk alatt nincs is képe. Eszméletlenül sportos.

Egyátalán nem tudnám ezt viszonozni, tehát nem azonos a kategória külsőre, mint én.

Nyilván lehet az is, hogy csak a matcheket gyujti vagy bármi más.

Ráírtam facen az előbb, kérte, ha írnak neki akkor ott.

A lényeges kérdés az, hogy ti eltudnátok fogadni azt, hogy külsőre és észre is magas kategória valaki? Nem éreznétek magatokat kevésnek hozzá?

Tanult vagyok és relatív okos is, tehát ebben nincsen kisebbségi érzetem, viszont a külső, egyátalán nem vagyunk azonos kategóriába valóak.

2020. márc. 22. 15:04
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
*Jogos kérdés lehetne, hogy miért húztam jobbra, ha nem érzem magamat azonos kategóriába vele. Egyátalán nem gondoltam volna, hogy viszonozza.
2020. márc. 22. 15:06
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon naiv vagy. Azt hiszed ebből lesz valami, csak azért mert jobbra húzott. Áh, mindegy is, látom kezdő vagy még... majd kitapasztalod.
2020. márc. 22. 15:07
 3/27 A kérdező kommentje:

Nem mondtam azt, hogy már meg is van! Egy továbbgondolt kérdés volt.

A KÉRDÉS EZ

A személyes momentum csak aláfestés.

A lényeges kérdés az, hogy ti eltudnátok fogadni azt, hogy külsőre és észre is magas kategória valaki? Nem éreznétek magatokat kevésnek hozzá?

2020. márc. 22. 15:08
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
Ha már külsőre és belsőre is kevésnek érzed magad hozzá akkor hagyd a fenébe, ez már rosszul kezdődik.
2020. márc. 22. 15:12
 5/27 A kérdező kommentje:
Belsőre nem tartom magamat kevésnek.
2020. márc. 22. 15:14
 6/27 MiszterKrissz ***** válasza:
100%
Most igazából van veszteni valód? Dumálj vele ha akar ír ha nem nem. Ez a Tinder, próbálkozni kell és egyszer csak összejön valami. (Vagy nem) Nagy reményekkel ne állj hozzá, sok jót sem én se ismerőseim nem tudnak róla mondani néhány érdekes találkát leszámítva 😀
2020. márc. 22. 15:15
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
Biztos lehetsz benne hogy véletlenül húzott jobbra, vagy csak a barátnőjével röhögnek azon hogy nyálcsorgató loosereket húzgálnak jobbra. Igen te is az vagy hiszen már az esküvőtöket tervezed.
2020. márc. 22. 15:16
 8/27 anonim ***** válasza:
16%

örülj neki, a tinder néha váratlan dolgokat hoz :D

20F

2020. márc. 22. 15:17
 9/27 A kérdező kommentje:
Igen, írtam neki, igazából vagy lesz valami vagy nem, egyátalán nem parázok a kimenetelen, de egy kicsit ez itt van fejben,hogy a külső.. kérlek a kérdésre válaszoljatok, ne pedig az én helyzetemre.
2020. márc. 22. 15:17
 10/27 anonim ***** válasza:
98%
Már most kisebbségi komplexusod van a kinézete miatt, pedig még csak nem is beszéltetek. Mi lenne később? lol.
2020. márc. 22. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!