Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sztorizok, de szemelyesen ismerek tobbeket, akik lehangolo fortelmes randik utan nagyon jo parkapcsokatra talaltak. Nagy szerelmet is tudok.
Es alkalmi szex is. Aki a mai modern tarskeresoket szidja, annak a sajat keszuleke a kudarc oka.
Azért megnézném, hogy a regisztráltak számához képest mennyi a nagy szerelem. Én egész pontosan nulla ilyenről tudok. A tonnányi regisztráltból és oldalra húzásból.
Szex rész megy. Csajok azt hiszik akar tőlük valamit a menő csávó, de az csak lekúrja őket. És ez körbe körbe.
Én sosem kerestem komoly kapcsolatot a Tinderen, viszont egyszer szerelem lett belőle, ami életem legrosszabb kapcsolatát eredményezte :D
Mikor csak szex miatt találkoztunk a nagy része csalódás volt.
Az egyik messengeren és a tinderen is nagyon huncut volt, nagyon bejött, személyesen pedig hozzám se ért. (élőben ugyan úgy nézek ki mint a képeken, és azt mondta nem csalódott, tetszek neki)
Egy másikkal egy hónapig beszélgettünk minden nap, majd eljött a tali, ahova képes volt hosszú körmökkel eljönni,ráadásul meg is simogatott vele úgyhogy nem lett semmi 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!